Titeket mikor engedtek el először szilveszterkor bulizni?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, hogy átmentel a legjobb barátodhoz es ketten ünnepeltétek, hanem mondjuk valami osztalybuli volt, stb. Remelem ertitek! De ha nem az se baj! :D2016. nov. 30. 21:27
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem tettem hozzá hogy azér nem olyan durva bulira gondolok, hogy vedeltetek folyamatosan, meg cigiztetek stb. Bar ha az volt az első az is leehet! :D
2016. nov. 30. 21:38
2/8 anonim válasza:
Szia, engem kb. 13 évesen engedtek először bulizni.
3/8 anonim válasza:
16 voltam. a nővéremmel engedtek el először. Ő akkor volt 19.
Gondolom benne jobban bíztak mint bennem :D
4/8 anonim válasza:
Kb. 8-9 évesen, egy barátnőm nagymamája házában. Öten voltunk kislányok; beöltöztünk, fotózkodtunk, táncoltunk, ettünk-ittunk... majd megvártuk az éjfélt, aztán kidőltünk. :D
5/8 anonim válasza:
15 évesen a nővéremmel, meg a bátyámmal. Egyedül 17 évesen.
6/8 anonim válasza:
talán 14 éves voltam... nem is tudom :o osztálytársam hívott el pár embert. pizsama-party volt :D
7/8 anonim válasza:
Tavaly. :D
15 éves voltam, fiú vagyok.
8/8 anonim válasza:
14 éves voltam. Az akkori első barátommal mehettem el,de előtte el kellett jönnie bemutatkozni anyumnak,higy tudja kivel enged el (akkor kb egy hónapja udvarolt nekem, párszor voltunk korizni szóval nem csoda,hogy még nem ismerte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!