Szilveszteri bulin mennyi piával érdemes számolni per kopf?
Végzős középiskolások vagyunk, szóval minden lesz, csak józanság nem.
Mik azok az italok amik a legnépszerűbbek, mindenki szereti?
Amire én gondoltam: pezsgő, sör, vodka. És párféle üdítő, gyümölcslé, ha valaki keverni akarja/kísérőnek.
Ez így korrekt elképzelés, vagy több féle ital kéne? Kb Mennyibe fog kerülni fejenként?
Szerintem vadász (bor+kóla) jobban megérné és azt mindenki szereti.
Mindenki vigyen valamennyit és akkor nem fog elfogyni.
Vodka és többféle gyümölcslé/üdítő. Hogy miért? Gondolom olcsón ki akartok jönni, és a kommersz vodka bekeverve a legolcsóbb iható ital. Igazából ízt a gyümölcslé/üdítő fog neki adni, és ha abból többféle van, mindenki ízlése szerint választhat(pl. valakik a klasszikus narancsos verzióra esküsznek, de egy ismerősöm meg almalével szereti). Itatja magát és nem kis alkoholtartalmú, így könnyen eléritek vele a célotokat(azaz minél hamarabb beba*ztok).
Sört idehaza igazán olcsón nem igazán lehet ihatót venni, esetleg ha nagyon sörözni akartok, a Dreher Bakot ajánlom, talán az a legolcsóbb a hazai piacon, amit nyugodt szívvel tudnék ajánlani. Na, jó nem, Sparban az Eichbaum Red is ugyanannyi, azt is vehettek(mindkettő 250 forint/fél liter).
Pezsgő nem kell, éjfélre úgysem lesztek olyan állapotban, hogy koccintani tudjatok ilyen mentalitással.
Esetleg még egy dolog... sokan szeretik a Jager-t(mondjuk én pont az Unikumra esküszöm, de megint csak ismerettségi körből indultam ki), azt vehetsz, vagy ha drágának tartod, Lidl-ben van egész korrekt utánzata valami Jadgapjafa*za... bocs, ezt most tényleg nem tudom pontosan hogy hívják, mindegy, megtalálod majd! ;)
Csajok szokták inni a cidernek csúfolt Sommersby-t meg Strongbow-t, ezt ne vegyél, se nem olcsó, se nem jó, hidd el az üdítővel kevert vodka és az általam ajánlott két sört is szokták szeretni. ;)
Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy én a helyedben mit vennék, remélem tudsz hasznosítani pár ötletet! :)
Ja értem, ez esetben lehet kevert vodka is, meg sima is. Tisztán leginkább az Absolut meg a Russian Standard jó, de ha szűkös a keret, a Finlandia is megteszi.
És ha úgy gondoljátok, hogy lesztek olyan állapotban, hogy tudtok koccintani éjfélkor, akkor vehettek valami pezsgőt, de azokhoz sajnos nem értek, szóval nem tudok konkrétan ajánlani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!