Egyedül szilvesztereztem volna, de. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. A szüleim dolgoznak ma, a nővérem párjánál ünnepel. Egyedül maradtam volna itthon, illetve lehet kimentem volna a térre már éjfél körül. De rámküldték keresztapámat, hogy ne féljek itthon egyedül. Nincs vele semmi bajom, de a sírás kerülget márannyira elvette a kedvem még attól is, amihez volt. Mondtam hogy nyugodtan menjen haza, de nem akar. ellettem volna egyedül is, azt csináltam volna amit szeretnék.2015. dec. 31. 20:44
1/7 anonim válasza:
Ekkora trógerséget, miért nem tudnak békén hagyni téged?
2/7 anonim válasza:
Biztosan rosszul esik neked, hogy odaküldték keresztapádat, de nem hiszem,hogy akadályozni akarna téged abban, amit szeretnél csinálni. Legalább éjfélig nem vagy egyedül:) ne sírj emiatt!
Néha engem is túlságosan féltenek, de a szülők már csak ilyenek.
21L
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy ott van még nem akadályozhat meg, hogy amit elterveztél azt megcsináld.
Egyébként meg üdv az egyedül szilveszterezők között :)
4/7 anonim válasza:
Annyira finoman, de mégis érthetően fogalmaztad meg az eredeti szándékodat, hogy azt tanítani kellene.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, miért is?
2015. dec. 31. 21:19
7/7 anonim válasza:
Felnőtt nő vagy és rád küldték a keresztapád?
Küldd el a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!