1/16 anonim válasza:
Én is.
Berúgni az év bármely napján be tudok, az éjfélt is meg tudom várni bármikor.
4/16 anonim válasza:
Régebben még érdekelt,de ma már nem érzek semmit.
6/16 anonim válasza:
Semmit nem érzek :D
Semmi nem változik, fogadalmakat nem teszek, a céljaimat ezek nélkül is vagy elérem (vagy nem.)
Inni és szórakozni szintén bármikor tudok.
7/16 anonim válasza:
Én várom. Jó lenne már túl lenni ezeken az ünnepeken, kötelező jópofáskodáson. Én szeretem azt a rendszert amit a normális hétköznapok adnak, hogy reggel elmegyünk dolgozni, délután haza, hétvégén pihenés..stb..
8/16 anonim válasza:
Nem.
Egyesen le vagyok törve.
Még ilyenkor is bazira egyedül vagyok, magányosan.
Berúgni meg bármikor be tudok.
9/16 anonim válasza:
Nekem is semleges. A 7es válaszolóval értek egyetm Én sem szeretem az ünnepeket sajnos. De lassan v3ge :)
21L
10/16 anonim válasza:
Örülök az újévnek, szeretem az új dolgokat viszont összességében nem várok túl jó dolgokat a 2016tól se, ugyanilyen rossz lesz mint a 2015 volt számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!