Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Magányosan szilveszterezők,...

Magányosan szilveszterezők, hogyan vészelitek át a mai napot?

Figyelt kérdés

2015. dec. 31. 15:17
 1/7 anonim válasza:

Bemásolom ide is, mert még mindig ez a tervem.

Én vélhetően tizenegy környékén álomba zokogom magamat, ha addig nem vágom fel az ereimet, mert már rohadtul unom ezt a nyomorult világot és a "barátokat" (azazhogy azoknak a hiányát). Addig black metalt hallgatok és fantáziálok arról a lányról, akivel diákmunkán vagyok és aki vissza fog utasítani úgyis, illetve megnézem az idei kedvenc YT-os videóimat. Nagyjából ennyi.

Ja meg betolok pár pohár pezsgőt és vélhetően a pörköltöt is meglátogatom még a nap során. 22F

FRISSÍTÉS: azóta a pörköltből még egy tányérral elpusztítottam, így a terv ezen része tízpontosan sikerült.

2015. dec. 31. 15:22
 2/7 anonim válasza:

Ha lehetne magamhoz vennék egy üveg jagert, de az amúgy is pocsék emésztésemet nem terhelhetem még alkohollal is. Hú de f_a_s_z_a év volt.

27/F

2015. dec. 31. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Fallout, MMORPG, Torllkodás gyk-n, könyv olvasás, főzés, hangos zene, filmek, hancúrkodás a játékszereimmel, éjfélkor sms ismerősöknek.

De komolyan

2015. dec. 31. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogyan vészelem? Mit kell ezen átvészelni? Minek piáljak meg örüljek egy olyan dolognak, hogy 1 évvel előrébb vagyunk? Körülbelül annyira van ennek az ünnepnek jelentősége, mint a valentin nap, húsvét, meg egyéb marhaságok. Filmezek, játszok, bezárom az ablakokat hogy a sok petárdázó paraszttól halljak is valamit, és kész. Ugyanolyan nap mint a többi.
2015. dec. 31. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Amíg be nem alszok, valószínűleg gykn töltöm el az időm, nincs ezen mit átvészelni, máskor is voltam már fent éjfélig..
2015. dec. 31. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nehezen. Tudom, hogy a volt barátom az új barátnőjével lesz, nekem meg rossz a kedvem nagyon.

Hívtak 2 buliba is, lehet megyek valamerre, mert csak itthon sírnék. Boldog új évet Mindenkinek!

L

2015. dec. 31. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehezen, ilyenkor magányosabban érzem magam, mint alapból.

A legjobb barátnőm bulizni van, nélkülem.

Én itthon rohadok egy üveg piával.

Éjfélkor kimegyek tűzijátékozni, South Parkot nézek, majd reggelig írok.

2015. dec. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!