Nem megyek bulizni és rosszul érzem magam. Nem tudom mi lenne a legjobb?
Nem vagyok az a bulizós fajta, de néha jól esik. Ma nem esne jól, semmi kedvem hozzá és picit meg is vagyok fázva. Elhívtak egy buliba, ami tök messze van tőlem, kb egy óra autóval. A buliban a fél társaságot ismeném, már buliztam velük és nem volt rossz.
De nekem semmi kedvem nincs lemenni olyan messzire, inni sem akarok ma és hajnalig sem akarok fent lenni, de úgy érzem hogy ha kihagyom megbánom, mert szilveszterkor sose mentem még sehova, az egész világ bulizik én meg szánalmas vagyok, hogy 20 évesen itthon fogok ülni. Igazából tényleg jobban szeretnék itthon maradni, de kicsit menni is akarok, de félek ha nem megyek megbánom. Gáz itthon maradni megint?
a barátnőm minden évben otthon marad és minden évben hálás érte:)) én néha voltam el bulikban, összejöveteleken, de mindig megbántam.
persze, mikor bulizz,, ha nem 20 évesen? de ha nincs kedved, ne menj. rám legalábbis sose volt igaz, hogy amennyire nem várod, annyira jó lesz, neeeem...annyira rossz volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!