Szilveszter egyedül?
Figyelt kérdés
Van még valaki úgy, hogy szívesen menne valahova szilveszterkor, de egyedül, társaság nélkül nincs kedve / nem mer elindulni?
(Nem kimondottan ivászatra gondoltam.)
2015. dec. 30. 19:25
6/8 anonim válasza:
Igen, szintén Pest. Bár én nem feltétlenül akarok menni sem, azt se bánnám, ha ide jönne valaki.
F
7/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele... 19/F (Oroszlányon lakok, Pest viszonylag közel van) :)
8/8 anonim válasza:
Igen, én is. Kimondottan gyűlölöm az ilyen "kötelező" ünnepeket. Mármint nem magával az ünneppel van bajom, hanem azzal, hogy ilyenkor "kötelező" jól éreznem magam. Mindössze kettő alkalommal buliztam Szilveszterkor, a többit előtte is meg utána is munkával töltöttem párszor, a "bulizós" korszakom előtt itthon voltam a szüleimmel, későbbbb a szüleimmel, de egyedül, a korszakom után is voltam itthon egyedül, most meg megint egyedül, de ezt annyira nem bánom. Talán akkor sem mennék sehova, ha tudnék, mert rühellem, hogy ilyenkor szinte elvárás a bulizás, szinte muszáj szórakoznom. Azt majd én eldöntöm, hogy nekem mi a jó. Mindkét alkalommal úgy mentem el bulizni, hogy nem akartam kilógni a sorból, de meg is hívtak, és nem akartam visszamondani. Szinte direkt maradok itthon egyedül. Részben kényszer, de nem baj, én direkt máskor fogok szórakozni, nem akkor, amikor nekem azt megmondják. El tudom én dönteni, hogy én mikor akarok szórakozni, mert ez vagyok én, ez az én életem, nem másoké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!