Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogyan kéne összehozni a...

Hogyan kéne összehozni a magányos szilveszterezőket?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember írja itt gyik-en, hogy nincs programja szilveszterre, de szeretne elmenni valahová, csak nincs kivel. Hogyan lehetne szerintetek összehozni ezt a csomó embert, hogy mindenkinek jó legyen a szilvesztere? Vagy legalább néhány embert. Vagy létrehozni egy csoportot ahol szervezünk egy bulit. Csak jobb mint otthon tölteni a szilvesztert. Bármilyen ötlet?

17/f

2015. dec. 28. 22:01
 1/10 anonim válasza:
100%
Először is kéne egy hely ahol megtartható, ahova eltudnak sokan jutni, és király is, jó pasik, sok pia.
2015. dec. 28. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy online, olvastam hogy Bp-én lesz én meg az ország másik felén vagyok. :/
2015. dec. 28. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy. Szerintem egy rakat ismeretlen, különböző korú, szokású, igényű embernek nem lehet leszervezni egy normális bulit, ahol mindenki jól érezné magát. Az egészből max egy pár 10 fő kocsmában kínosan feszengő ember jönne ki. Ha esetleg azt mondanád, hogy a 15-20 közötti korosztálynak szervezel a gyk-ról egy bulit, abból talán még kisülhet valami jó. De egy 30 éves embernek, nem az a buli, ami nektek 17 évesen. Ahogy te sem éreznéd jól magad velük. Egy egy túlságosan heterogén társaság ahhoz..:)
2015. dec. 29. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne egy ilyen buli! :-) (huszonéves srác)
2015. dec. 29. 13:37
 5/10 anonim válasza:

Nem rossz ötlet, valóban, ahogy fentebb írják, be kéne határolni az ajánlott életkort mondjuk 15-22 vagy valami. Kell egy Facebook eseményt csinálni, aztán beilleszteni a linket mindenkinek ide, aki ír, hogy nincs programja. Valószínűleg Bp volna az ideális helyszín, kb középütt van, én odavonatoznék pl érte.

Jövőre meg lehet csinálni. Bár jövőre inkább azt tervezem ,hogy alapból nem leszek program nélkül szilveszterre, lesz meló is végre, újra emberek közt leszek. :D De igen, jó ötlet ettől még, valami aktív dologgal, ami átsegít a kínos csöndön :D Bowling vagy valami.

2015. dec. 30. 22:15
 6/10 anonim válasza:
22/F. Utolsó voltam.
2015. dec. 30. 22:16
 7/10 anonim válasza:

Nekem sincsen programom, ha lesz valami szilveszter, én is szivesen mennék

15/L

2015. dec. 31. 01:07
 8/10 anonim válasza:
Idén?
2016. nov. 9. 19:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Kéne
2016. nov. 10. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék :)
2016. nov. 15. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!