Miskolcon a spar hogy lesz nyitva 31-en?
Itt megnézhető: [link]
Az áruháztípusnál érdemes az „Összes”-t hagyni, irányítószám maradjon üres, a város: Miskolc, a dátumból kiválasztani: „2015.12.31. csütörtök”-öt; majd „Keresés”.
A megfelelő(k)nél a „>”-ra kell kattintani.
elso: semmit se add ra ki.
masodik: koszonom az egy ertelmu valaszodat boldog ujevet.
Nekem viszont, igen. Nem „fényképeztem” le minden lépést, csak a végeredményt.
Mivel 2015.12.31-et választottam, ami csütörtökre esik, a *-os magyarázat szerint azon a héten látható a csütörtöki nyitva tartás.
Miskolctól ugyan nagyon-nagyon messze élek, így ki kellett keresnem, hogy milyen címen vannak a kérdezett üzletek. Nem volt nehéz. Még azt is olvastam, hogy a Centrum épületében felújították a SPAR-t, és augusztus 27-én nyitott ki újra. Ott is szerepel a pontos címe is.
A Szinvaparki cím pedig még több helyen szerepel, térképpel, útvonaltervezővel.
A volt Centrum Áruház épület címe: 3525. Miskolc, Széchenyi István út 111.
A szinvaparki INTERSPAR címe: 3524. Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4.
És akkor a „fényképek” a leírásom szerint megtalálható nyitva tartásokkal, egyéb adatokkal:
A képekre kattintva, nagyobb méretűek lesznek.
És, ha megkésve is, de így a kérdésed arra a felére is láthatod a választ, hogy „mettől”.
Azért nem csak kiírtam a 31-i időpontokat, hanem a fenti választ adtam, hogy ha esetleg a hét további napjai is érdekelnének, ne kelljen ismét kérdezned. Ezt a megoldást gondoltam segítőbbnek. Arra nem számíthattam, hogy a részletes leírás is kevés számodra. Emiatt, elnézésedet kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!