Van, aki idén otthon szilveszterezik?
Idén nem érzek sok kedvet, hogy elmenjek bulizni valahová, így arra gondoltam, hogy most először hagyom és inkább itthon maradok.
Van bárki más is aki hasonlóan érez? Vagy szilveszterkor mindenkinek megjön a kedve ahhoz hogy ne otthon üljön, hanem elmenjen valahova társasággal?
Jelen! Minden évben eddig itthon szilvesztereztem.
És mi ez a: 'mindenkinek megjön a kedve ahhoz hogy ne otthon üljön'? Én sosem érzek így. És tisztáznám, mielőtt pár okos leszólna, hogy IGEN lenne hova mennem, viszont nem akarok.
23 éves vagyok és eddig mindig itthon szilvesztereztem (egyszer volt, hogy az akkori barátom és az egyik barátnőm is itt voltak)
Nem igazán hívtak soha bulizni de valószínűleg kedvem sem lenne hozzá. Nem szeretem a 'tömeget'
Utolsoval ertek egyet. Teljes mertekben igaz ram is, amit leirt.
22 L
2/7 Időpont tegnap 23:10
Nem. Körülöttem is mindenki bulizni akar szilveszterkor (meg amúgy máskor is) és én vagyok a fura, hogy mindig visszautasítom, de ez van, nem mindenki egyforma.
Engem eddig 3 helyre is hívtak szilveszterezni. De úgy vagyok mint te, hogy nincs kedvem menni sehova. Bár itthon nem fogok tudni mit csinálni, de nincs kedvem ehhez a kötelező bulizáshoz. Csak túl akarok esni most ezen a napon..
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!