Ha egy csomag sikoly rakétát odarögzítek egy fadarabhoz, vagy egy nehezebb tárgyhoz ragasztóval, akkor ugye nem repül fel és ott fog felrobbani?
Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 14:51
1/2 anonim válasza:
Az ilyen házi barkácsművészek szoktak bekerülni a falu híradójába.
2/2 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Nyugodtan próbád ki. Bajod nem lesz :) Azt viszont biztosra veszem, hogy nem fogja megmozdítani.
Régen én is kísérleteztem ilyesmivel.
2 ok miatt nem működhet szerintem.
Egyrészt mert nem tudod az összes takétát pont egy időben meggyújtani. A késleltetési idők között is vannak apró eltérések, ahoz meg hogy meggyújtsd elektromos indító kellene.
Másrészt a sikoly (meg amúgy az összes tüzijáték rakéta) éppen csak akkora tolóerőt fejt ki, hogy a saját meg a stabilizáló pálca súlyát elbírja, mást nem nagyon.
Szóval egy próbát megér, jó vele szórakozni de nem hiszem, hogy működőképes lesz.
Rakéta makettekhez tudom ajánlani a modellezéshez való kis rakétamotorokat. Viszonylag erősek és hobby célra tökéletesen megfelelnek. + nagyon biztonságosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!