Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ha egy csomag sikoly rakétát...

Ha egy csomag sikoly rakétát odarögzítek egy fadarabhoz, vagy egy nehezebb tárgyhoz ragasztóval, akkor ugye nem repül fel és ott fog felrobbani?

Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen házi barkácsművészek szoktak bekerülni a falu híradójába.
2015. nov. 29. 14:57
 2/2 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Nyugodtan próbád ki. Bajod nem lesz :) Azt viszont biztosra veszem, hogy nem fogja megmozdítani.

Régen én is kísérleteztem ilyesmivel.

2 ok miatt nem működhet szerintem.

Egyrészt mert nem tudod az összes takétát pont egy időben meggyújtani. A késleltetési idők között is vannak apró eltérések, ahoz meg hogy meggyújtsd elektromos indító kellene.

Másrészt a sikoly (meg amúgy az összes tüzijáték rakéta) éppen csak akkora tolóerőt fejt ki, hogy a saját meg a stabilizáló pálca súlyát elbírja, mást nem nagyon.

Szóval egy próbát megér, jó vele szórakozni de nem hiszem, hogy működőképes lesz.

Rakéta makettekhez tudom ajánlani a modellezéshez való kis rakétamotorokat. Viszonylag erősek és hobby célra tökéletesen megfelelnek. + nagyon biztonságosak.

2015. dec. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!