Milyen tüzijátékot vegyek szilveszterre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom még elég korai a kérdés, de én már most készülök a szilveszterre, csak sajnos nemtudom, hogy milyen tüzijátékot vegyek. Sikoly az alap, mert az elmaradhatatlan. 9-10 ezer forintot költenék rá. Nem szeretnék csak telepet venni, hanem szeretnék még sok-sok apróságot mellé venni. Miket ajánlotok (árral ha lehetséges!:) )? Előre köszi!2015. nov. 28. 14:57
1/3 anonim válasza:
Én ezeket fogom venni:recsegő sárkánytojás 250 ft,varázs zsinór 180,kis vulkán 800 ft,kis napraforgó 350 ft,tűzkarika 280 ft,varázs virág 250 ft,római gyertya 8mm 10 lövés 100 ft,ördögpatron 180 ft,meg még kitudja
2/3 PyroMágus válasza:
esetleg egy Masterblaster telep:)
3/3 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Vetőcsövest Szlovákiából vagy Ausztriából. Drága, de hidd el megéri. Semmi..és tényleg semmi nem olyan jó az itteni kínálatból :)
(A vetőcsöves bombák Magyarországon Ka4-be tartoznak, azaz csak pyrotechnikus használhatja öket. Itt megvásárolható változatai az ún. Airbombok. Ezek szinte megkülönböztethetetlenek a hagyományos vetősöktől, és sokan nem is tudják, hogy áttették 4-es kategóriába, szóval szerintem nyugodtan lehet még hozni)
Ha mindenképp nagyon legális akarsz lenni akkor az xplode phantom rakétacsomagot tudom mondani. Nagyjából 9-10000Ft, és nagyon nagy rakétacsomag.
Másik ami nekem nagyon tetszik, az a Xplode 24 Karat telep. Nem tudom az árát, asszem olyan 5000Ft körül lehet viszont szerintem nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!