Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Tudom még nincs szilveszter...

Tudom még nincs szilveszter de ki mikor szerzi be a tüzijátékokat?

Figyelt kérdés
enyémek a következők:Golyos bomba,petárdák,rakéták és telepek,meg kis tüzijátékok
2015. szept. 19. 12:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
32%
Semmikor, mivel nem értek egyet ezzel a szokással, és eszemben sincs részt venni benne.
2015. szept. 19. 20:28
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
Nem veszek. Tűzijátékot rendez a városunk, a petárdát meg mindenkinek a farkára kötném, azt' úgy durrogtasson ha bátor, ne másokra dobálja.
2015. szept. 19. 21:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Oké,de mi a bajotok evvel? szerintem nagyon jó szokás és szilveszterkor ha nem losz fel 1 rakétát se az nem szilveszter szeirntem.
2015. szept. 19. 21:33
 4/19 anonim válasza:
89%
Énis várom már, énis szoktam durrogtatni ezerrel :) én azt tervezem hogy csomo mindent veszek, egy kis részét fel is használom saját tüzijáték készitésre :))
2015. szept. 20. 06:49
 5/19 anonim ***** válasza:

Az a bajom vele, hogy hangos és főleg: veszélyes.

Nekem speciel igenis szilveszter a szilveszter "durrogtatás" nélkül is.

2015. szept. 20. 07:35
 6/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy eleve kultúrálatlan emberek szoktak petárdázni, aki pluszban még részegek is és ezek ilyenkor marha jó mókának tartják mások nyakába dobálni azt a szart. Ha ki-ki otthon csinálná, a saját lakásán belül, az nem zavarna, de mikor a főprolik emeletről- ablakon át baszkodják mások gyerekére/autójára/kutyájára, hát az olyannak mondom, a következő petárdát a farkára kötném, hadd szóljon...
2015. szept. 20. 12:28
 7/19 A kérdező kommentje:

UTOLSOVAL egyet értek!mégfel isjelenteném az ilyent,deén akertbe szoktam és nics pia mikor pyro van

van.de

2015. szept. 20. 16:44
 8/19 anonim válasza:
a kutyák nem szeretik a tüzijátékot
2015. szept. 20. 22:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Ma dobtam el pár petárdát és sikolyt.és a kutyám nézte még a szeme se rebbent meg :)) tibeti masztiff egyébként
2015. szept. 21. 20:11
 10/19 vyrob ***** válasza:
Utálom az általánositást kedves kérdés irok !!! Nem Minden petárdás tapló paraszt állat! ahogy ti álitjátok .Én mindig amikor petárdáztam lementem egy dunapart szerü részhez és ott dobáltam el.Ha volt kutyás szoltam neki és akkor arébb mentek meg is köszönték hogy szoltam nekik igy arébb mentek igy semmi gond nem volt benne .Én anyitmondok 2004 ben amikor még legális volt a petárda csomóan lejöttek és a ház elötti réten dobálták el .Akkor is voltak egyesek akik az ablakon de sokkal kevesebb volt az ilyen eset. Most miért csodálkoznak hogy nem jönnek le az emberek hanem kidobálják az ablakon? Azért mert illegális megjegyzem csak itt meg Romániában van betiltva mindenhól lehet használni !! És mivel sok embernek nincs pénze nagyobb tüzijátékokra igyhát megveszik azt ugyan is nagyon olcsó külföldön van hogy 0. euró 50 centért már kapható 100 darab ! Szlovákiában voltam ott ahol ez legális mindenki lejön ház elé ott eldurogtatja és nem az ablakból .Szilveszterkor pont az volt a lényeg 2004 ben hogy haverokal voltunk volt nálunk vagy 300 darab sétáltunk rétek parkok között és dobáltuk folyamatosan és egy csomóan is igy csináltak melettünk .Ez volt a megszokott és akkor is kulturáltak voltak az emberek idézem mindig van egy két paraszt suttyó ezek ellen kelett volna tenni és akkor nem lett volna baj . Melesleg egy panel rétegnek az ünneplést megtiltani nem lehet az a legolcsóbb azért veszik azt és mivel tilos ezért legtöbjüknek eszükbe sincs lejönni hanem kidobálják az ablakokon mondom ez régen más volt .rengetegen sétáltak és ugy dobálták .
2015. szept. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!