Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ki mit szeret a tüzijátékokban?

Ki mit szeret a tüzijátékokban?

Figyelt kérdés
Azt lehet mondani, hogy én mindent.. a meggyújtását, a látványát a hangot meg mindent, imádok tüzijátékozni. De kíváncsi vagyok, hogy más ugyanolyan pyromániás emverek mint én is mit szeretnek benne. Szóval nektek miért jó, ha van pyro? Miért vesztek?

2015. márc. 3. 14:56
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
tök jó benne minden
2015. márc. 3. 16:15
 2/15 anonim válasza:
Azért nem minden! Én pl félek tőle, szó szerint rettegek. Max a tv-ből nézem, mert szép az, de baromi hangos, káros a környezetre, na meg szegény kóbor kutyák..És ilyenkor mondjátok, hogy aha,a kóbor kutyák, nem az én bajom..Valóban nem, de nem az ő hibájuk az utcára kerülés, a gazdáikat lehet érte hibáztatni, utálni..Gondolnátok bele a helyükbe magatokat, már mindjárt nem lenne olyan szép és jó a tűzijáték! Ezért utálom az embereket. Szemetelnek, nem foglalkoznak senki mással..környezet szennyezés, nem becsülnek meg semmit..csalás, hazudozás..stb.
2015. márc. 3. 18:15
 3/15 A kérdező kommentje:
Na ez azért nem így van. 4 kutya van itthon, igyekszek tőlük távol "tevékenykedni, és egyáltalán nem lehet mondani, hogy nem sajnálom, állatbarát vagyok, igyekszem őket kímélni. Amelyik kutya nagyon fél nálunk bent szilveszterezik, ezt úgy gondolom, hogy egy rendes kutyatartó megteheti, hogy beereszti őket a lakásba, ezért nem 100%ban a mi hibánk, hogy sok kutya kóborol el. Másrészt a tüzijátékozás alapja a normális használat...ezért aki olyan felé dobja aki fél tőle annak nem lenne szabad a kezébe adni ez biztos...de ez is egy szokás...és aki szereti annak szabad. Emiatt sem a kóbor állatkák sem a tőle rettegő emberek nem teljesen a mi felelősségünk (persze figyelni kell erre is) mivel mindenki tudja, hogy szilveszterkor lsz tüzijátékozás, és nem árt felkészülni alaposan...főleg kutyásoknak. De persze igaz...vannak olyanok is akik le se.....az egészet csak nekik legen munició...na az hülyeség az biztos.
2015. márc. 3. 19:14
 4/15 PyroMágus ***** válasza:
nézz fel a csatornámra és választ találsz) youtube: PyroMágus
2015. márc. 3. 23:12
 5/15 A kérdező kommentje:
fel vagyok iratkozva ;)
2015. márc. 4. 18:30
 6/15 PyroMágus ***** válasza:
:)
2015. márc. 4. 22:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindent, petárda is van mindig otthon.
2015. márc. 7. 20:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem is...bár nekem rakéta van itthon, nem petárda de hasonlóan szinte mindig :)
2015. márc. 7. 20:42
 9/15 PyroMágus ***** válasza:
:)
2015. márc. 8. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:

Mit szeretek benne?

Hogy olyan sok komoly sérülést okoz!

Bár cigányoknál lehetne több is!

2015. márc. 8. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!