Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti akik nem szeretik a tüziját...

PyroMágus kérdése:

Ti akik nem szeretik a tüzijátékokat. Mi zavar bennük , és be akkarnátok tiltani?

Figyelt kérdés

2015. márc. 3. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Van belőle stadion XD
2015. márc. 7. 14:08
 12/18 anonim válasza:
70%
Aztan a mercedes-rol es egyeb luxusvillakrol meg nem is beszelve
2015. márc. 7. 15:04
 13/18 anonim válasza:
29%
Bár nekem nincsenek barátaim, tehát nem szoktam kimenni a tüzijátékra és csak 1x voltam kint úgy, hogy jelenleg 22 vagyok, de szerintem nem tüzijátékon kell spórolni. És bár nekem nem volt benne részem, de tudom, hogy más aki elmegy a haverokkal tüzijátékot nézni azokat ez igenis összehozza. Ez olyan mint a szilveszter, vagy a karácsony. Persze szilveszterkor más a szitu, mert olyankor mindenki megveszi magának amit el akar robbantgatni és aztán a saját háza előtt kimegy és eldurrogtatja vagy valami, de ez már hagyomány. Nem csak hazánkban hanem külföldön is. Én mást se hallok a nagyanyámtól szilveszterkor, mint azt, hogy amikor ő 30 éve vagy mikor kint volt Drezdába, akkor ez milyen furcsa volt, hogy minden ember minden szomszéd kiment az utcára és fellőtték a tüzijátékot. Hát bizony hazánkban nem mindenki tud, vagy akar elkölteni 1-2-3 esetleg több ezer forintot arra, hogy fellőjön 2-3 rakétát, de ez hagyomány. És egy hagyományt őrizni kell, nem pedíg eltörölni. Ennyi erővel kérdezhetném azt, hogy kit zavar húsvétkor, hogy telerakják tojással az ételt és a kertet is néhányan? Hát az még abnormálisabb dolog, mint a tüzijátékozás mégsem mondom azt, hogy töröljük el, vagy tiltsuk be, mert állati nagy baromság és emberhez nem méltó , tojásokat gyűjtögetni (szerintem). :)
2015. márc. 8. 14:46
 14/18 A kérdező kommentje:
koszi a választ :)
2015. márc. 8. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
A kutyámnak sajnos nincs internet hozzáférése, pedig ő valószínűleg tudna néhány érvet felsorakoztatni.
2015. márc. 9. 10:38
 16/18 A kérdező kommentje:
uhhm :)
2015. márc. 9. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről nekem az a véleményem a nagy állatvédelemről hogy mi beengedjük a házba és ott meg van nyugodva, azt is le..... ha az ajtó előtt lövöldözök. Ennyi..
2015. márc. 9. 16:29
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
A durrogást utálom, nem félek tőle csak becsukom a szemem mikor hallom és íggy nem sok értelme van tüzijátékot nézni... :) Be nem tiltanám, de csak piromesternek engedném használni akinek papírja van róla hogy ért hozzá
2015. márc. 18. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!