PyroMágus kérdése:
Ki melyik tűzijáték gyártót szereti jobban?
Figyelt kérdés
Xplode,Klasek,Tiger,Pyro-Bán,Edex,Nico,Weco,Pyrocon vagy ezeken kivűl?2015. febr. 1. 22:20
1/7 anonim válasza:
Xplode elég jó márka, bár én a tüzijátékok felét Lengyelben szoktam megvenni, ott még Achtungot és Terrort is lehet kapni, amit idehaza 5 éven keresztül hiába próbáltam beszerezni.
A lengyel Nóvabomba is erősebb az Xplode által gyártott Nóvabombánál, és nagyjából egy árkategória a kettő, viszont az Xplode kisebb rakétái (detonációs, repesz, gyújtóbomba) erősebbek a lengyeleknél. A Tigernek jó terméke a Mortar, a Miniblast és a Pusztító bomba.
3/7 anonim válasza:
Én a tűzijátékot szeretem. Az jó.
4/7 kockalex0050 válasza:
Xplode,Tiger a legjobb szerintem..
5/7 anonim válasza:
jorge pirotehnika s az Orion pirotehnika a legjobb :)
6/7 anonim válasza:
Majdnem mindet...Xplode, tiger, klasek stb. Szlovákiából szoktunk még hozni panta cuccokat, szóval nekem mind a kedvencem. De árra a panta a legjobb...vagyis ott kb egy ilyen 1000-1500Ft tal olcsóbban jön ki egy telep mint ha itt vennék mondjuk egy hasonló tigert vagy bármilyet. De nekem mindegy ki a gyártó csak megbízható legyen...szeretem az összest.
7/7 anonim válasza:
Klasek,panta,europyro,pyromax,jorge,orion,zink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!