Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Nektek a szüleitek engedig...

Nektek a szüleitek engedig hogy tüzi játékot vegyetek? Böveben lent

Figyelt kérdés
Nekem mamám meg a zsüleim is azt mondják hogy nem vesznek mert balaeste veszélye meg blablallabal nektek meg engedik? azt mondták hogy jövöre talán veszünk
2015. jan. 1. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
végül is idén alig 6-8 csonkolásos baleset volt...
2015. jan. 1. 19:03
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Nekem megengedik mert bíznak bennem :)
2015. jan. 1. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsém van, a majdnem 18 éves fiam azzal jött haza a szilveszteri buliból, hogy "Mennyi felesleges pénzük van az embereknek!" és itt a tűzijátékokra gondolt. Félre ne értsd, nem egy csóró társasággal volt. szóval lehet így is nézni a dolgokat.
2015. jan. 1. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem engedik,de hozzá kell tegyem jól tanulok nincsenek zűrös ügyeim,és normálisan használom a tűzijátékot.Amúgy hány éves vagy?
2015. jan. 1. 22:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Csak az idióták kezében veszélyes a tüzijáték, ezek akik elvesztik 1-2 ujjukat a kezükből lőtték a rakétát meg ilyenek. Ha helyesen használnák nem lenne baj..
2015. jan. 2. 00:04
 6/18 anonim válasza:

Jajj, 2 srácnak megcsonkolta a kezét a tüzijáték. Akik mellesleg kézből lőtték a tüzijátékot. Rajtuk kívül hány tíz ezer ember tüzijátékozott úgy, hogy semmi bajuk se lett? Ez is pont ugyanolyan mint, hogy a repülést veszélyesnek titulálják, közbe meg autóbalesetben több tízezerszer annyian halnak meg évente.

Én évek óta tüzijátékozom szilveszterkor, családi hagyomány lett ez nálunk, és semmi sem sérült meg, mert ésszel használtuk.

2015. jan. 2. 00:10
 7/18 anonim ***** válasza:
A kérdésed szövegéből arra gondolok, hogy nem vagy több 12-nél, egy 12 évesnek pedig nem engedném meg.
2015. jan. 2. 01:16
 8/18 anonim ***** válasza:
A nyelvtankönyvet megengedik neked?
2015. jan. 2. 09:50
 9/18 anonim ***** válasza:
28 évesen ebbe már beleszólásuk nincs:D Úgy hogy ha engedik ha nem, én vettem:D
2015. jan. 2. 18:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Eltaláltad 12 vok én is haltam arol a két srácról meg győztem őket azt mondták hogy jövőre veszünk. Nagyon örültem.
2015. jan. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!