Nektek a szüleitek engedig hogy tüzi játékot vegyetek? Böveben lent
Figyelt kérdés
Nekem mamám meg a zsüleim is azt mondják hogy nem vesznek mert balaeste veszélye meg blablallabal nektek meg engedik? azt mondták hogy jövöre talán veszünk2015. jan. 1. 18:45
1/18 anonim válasza:
végül is idén alig 6-8 csonkolásos baleset volt...
2/18 anonim válasza:
Nekem megengedik mert bíznak bennem :)
3/18 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, a majdnem 18 éves fiam azzal jött haza a szilveszteri buliból, hogy "Mennyi felesleges pénzük van az embereknek!" és itt a tűzijátékokra gondolt. Félre ne értsd, nem egy csóró társasággal volt. szóval lehet így is nézni a dolgokat.
4/18 anonim válasza:
Nekem engedik,de hozzá kell tegyem jól tanulok nincsenek zűrös ügyeim,és normálisan használom a tűzijátékot.Amúgy hány éves vagy?
5/18 anonim válasza:
Csak az idióták kezében veszélyes a tüzijáték, ezek akik elvesztik 1-2 ujjukat a kezükből lőtték a rakétát meg ilyenek. Ha helyesen használnák nem lenne baj..
6/18 anonim válasza:
Jajj, 2 srácnak megcsonkolta a kezét a tüzijáték. Akik mellesleg kézből lőtték a tüzijátékot. Rajtuk kívül hány tíz ezer ember tüzijátékozott úgy, hogy semmi bajuk se lett? Ez is pont ugyanolyan mint, hogy a repülést veszélyesnek titulálják, közbe meg autóbalesetben több tízezerszer annyian halnak meg évente.
Én évek óta tüzijátékozom szilveszterkor, családi hagyomány lett ez nálunk, és semmi sem sérült meg, mert ésszel használtuk.
7/18 anonim válasza:
A kérdésed szövegéből arra gondolok, hogy nem vagy több 12-nél, egy 12 évesnek pedig nem engedném meg.
8/18 anonim válasza:
A nyelvtankönyvet megengedik neked?
9/18 anonim válasza:
28 évesen ebbe már beleszólásuk nincs:D Úgy hogy ha engedik ha nem, én vettem:D
10/18 A kérdező kommentje:
Eltaláltad 12 vok én is haltam arol a két srácról meg győztem őket azt mondták hogy jövőre veszünk. Nagyon örültem.
2015. jan. 2. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!