Akik szilveszter este nem itták részegre magukat, Újév napján mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
Mert ők nyilván nincsenek rosszul, nem szenvednek, nem kell kijózanodniuk mert ők nem itták tele alkohollal magukat előző este. Ők ezen az unalmas napon, amikor az emberek jó része józanodik kifele, és nincs semmi élet, mit csinálnak? Halálra unják magukat mint én?2015. jan. 1. 12:58
1/7 anonim válasza:
Csinálom, amit más unalmas napokon is, netezek, gépezek, meg azért van akivel lehet beszélni
2/7 anonim válasza:
Én nem ittam, nem mentem bulizni, mert van egy kisbabám, akit még szoptatok, 1 éves lesz 29-én. Ugyanolyan ez a nap is, mint a többi. :)
3/7 anonim válasza:
Moziba megyek.
Aztán pakolok a holnapi utazásra.
5/7 anonim válasza:
Mi eddig punnyadtunk a párommal, nem volt nagy buli este, csak olyan szolid családi. Meguntuk a punnyadást, most indulunk sétálni egyet, aztán megesszük a lencsét :-)
6/7 anonim válasza:
Én reggel értem haza a munkából ( 6 óra után pár perccel ).
Megfürödtem, majd lefeküdtem aludni. Most keltem fel 1 órája. Esete megint megyek dolgozni. Most ülök a gép előtt, meg nézem a tévét.
7/7 anonim válasza:
Mi a gyerekekkel 2-ig ébren voltunk.
Ma főztem, társasoztunk, puzzle-t rakunk.
BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!