Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mi olyan nagy szám ezeken a...

Mi olyan nagy szám ezeken a gagyi "tűzijátékokon"?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 19:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
34%
Fogalmam sincs,de engem nagyon idegesít.
2014. dec. 31. 20:12
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Engem csak az bosszant, hogy ilyen marhaság miatt nem tudnak aludni a gyerekeim. Amúgy minek ilyen vacakra költeni a pénzt?! Már az utolsó falunapon, meg ilyen-olyan rendezvényen is van "normális" tüzijáték... nem igaz, hogy ez annyira hiányzik valakinek.
2014. dec. 31. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
No meg az ember már ezerszer látott tűzijátékot, ki a fenét érdekel? Rengeteg pénzt elcsesznek vele.
2014. dec. 31. 20:51
 4/11 anonim válasza:
65%

Az emberiség évszázadok óta használja a tűzijátékot különleges események ünneplésére. Szerintem nincs ezzel semmi baj, amíg másokat vagy mások tulajdonát, állatokat nem veszélyezteti. Tény, hogy ilyenkor szerencsétlen állatok megrémülnek, sok elkóborol. A kutyámnak aki szegény már öregecske már délután odaadtam az ételébe bekevert állatorvos által felírt nyugtatót. Gyakorlatilag átalussza az éjszakát.

Ha nagyon idegesít a durrogtatás szilveszterkor akkor füldugó vagy nyugtató. Volt már, hogy én is ehhez folyamodtam, de az nem szilveszteri mulatozás miatt volt.

2014. dec. 31. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ezt én sem tudom.
2015. jan. 1. 00:30
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem rohadt jó, én imádom. Látványos + jó a hangja. Egy élmény nézni és begyújtani.
2015. jan. 1. 02:37
 7/11 anonim válasza:
szerintem is nagyon jo szeretem a nagy duranás+ a fényt bár az igaz hogy csak 12 vagyok és ezér teszik nekm
2015. jan. 1. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is imádom a tüzijátékot, gyönyörű szerintem. Én a petárdát nem értem abszolút, mert az csak hangos, veszélyes és még csak nem is szép.
2015. jan. 1. 22:55
 9/11 PyroMágus ***** válasza:
60%
Izlés kérdése:)
2015. febr. 1. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezeken a "gagyi" tüzijátékokon az a nagy szám, hogy nincs benne semmi nagy szám. Mi akik szeretjük, használjuk. Van évente egy ünnep amit izgalmasabbá tesz, mert jó szórakozás, és aki nem szereti meg nem érti mi értelme nem kell, hogy vegyenek nem kell, hogy nézzék, ne foglalkozzanak vele. Mindenki a saját ízlése szerint vesz tüzijátékot, az pedig, hogy mennyit költ rá valaki hogy újévkor hogy legyen pyro, az ugyanolyan dolog, mint hogy valaki mennyit költ, hogy legyen pia. Én személy szerint nagyon szeretem, minden szilveszterkor használom őket, és nem hinném, hogy annyira nagy dolog, hogy újévkor tüzijátékoznak. Persze az nem normális mikor a tömegbe dobálják és szabálytalanul (esetleg részegen) kezelik, de amíg valaki képes normálisan használni, távol azoktól akiket nem érdekel és nem szeretik, addig semmi baj sincs vele. Látványos, hangos, izgalmas, és helyesen használva alig veszélyes....aki nem szereti ne nézze. Ennyi.
2015. márc. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!