Miért kell azt ünnepelni, hogy 2014 helyett 2015-öt írunk?
ez egy jó kérdés...én pl ugyanolyan napnak tartom mint a többit...semmi különleges nincs benne.
Aki egy jó bulit akar, annak a megfelelő helyszínt és embereket kell kiválasztani.
Egy sima átlagos hétvégén van hogy jobb bulikat csapunk össze a haverokkal, mint egy szórakozóhely..
Különleges napok, és ünnepek számomra a következők:
első csók, húsvét, házasság
Egyel több ok, hogy...
... holtrészeg legyél
... a petárdával a kezedet szakítsd le
... az utcán őrjöngjenek az emberek amíg nem viszik őket a detoxba
Én se szeretem! Én sem ünneplem igazán. Illetve nekem az nem örömünnep, hanem egyfajta számadás. Visszanézek az év jó és rossz pillanataira, Megvizsgálom, mit csináltam jól, mit rosszul.
Egyébként mit ünnepeltek azon, amiről nem tudjátok mit tartogat?
Meg ez a kötelező jókedv, hogy a sárga földig idd magad, hogy őrjöngj az utcán... ez nekem mindig ellenszenves volt. :D Aki szereti, csinálja, csak nem kell ezt annyira erőltetni.
Hát , kedves 16. hozzászóló, lehet, hogy szégyen, hogy szeretem a gépet, és bújom, és számodra ez a "nem tud élni" kategória. De ha a tud élni az, amit manapság ez alatt értenek, akkor kösz, inkább marad a gép. De köszönöm az észrevételed. Majd igyekszem, hogy ne hozzak szégyent a társadalomra, és randalírozok, dobálom a francos petárdát, a sárban fetrengek a haverokkal.
Egyébként nem mondtam, hogy rossz az amit csináltok. Ünnepeljetek. Nekem aztán mindegy ki mit csinál. Nem ítélem el. De kérlek te se tedd, azért mert történetesen nem szeretem a szilvesztert, és a hozzá kapcsolódó dolgokat. Nagy a világ, megférünk. Nekem az a bajom, hogy nagyon sokan ilyenkor teljesen kivetkőznek magukból. és engem személy szerint zavar ez a randalírozás.
Plusz nem kell hozzá szilveszter, hogy a haverokkal/barátokkal kirúgjunk a hámból.
18 as
Azokat akik beb@ szva fetrengenek, hánynak kötekednek orditoznak az utcán én is. Nem ítéllek el mert t e agépben találod az örömöd, csak ha szilveszter van akkor azt másnem illik megünnepelni egy pezsgővel, van rá 264 nap még a 31. kívül hogy gépezzünk. na most a petárdázás, tűzijátékozás meg jó dolog, meg kint a haverokkal összejönni ilyenkor legalább. hidd el nemrossz és nem kényszerből csináljuk :)
Ahhoz,hogy a barátaimmal egy jót bulizzak,nem kell szilveszter.Ez csak egy új ürügy a pénzköltésre,ivásra. Ugyanolyan mint a Valentin-nap. Csak a virágárusok élvezik lassan.
De visszatérve a szilveszterre,mint már előttem szóló is mondta,mit ünnepelsz rajta? Ki tudja,milyen év vár rád? Netalán baleset,halál,elveszíted a házad? Nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!