Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek gáz ha egy 16...

Szerintetek gáz ha egy 16 éves lány itthon szilveszterezik?

Figyelt kérdés
Magam döntöttem így hogy itthon maradok..pedig lenne hova mennem..de nem érzem úgy hogy most mennem kéne.

2014. dec. 31. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha mások szempontjából (akik úgy gondolják hogy "húúúúúúúúúúúúdegááááááááz") akarod sajátmagad megítélni és magadban rossz érzéseket kelteni, akkor gáááááz, egyébként meg egyáltalán nem az.
2014. dec. 31. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. dec. 31. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Nem gáz. Kialakult egy olyan felfogás, hogy szilveszterkor kötelező bulizni meg társasággal tölteni az ünnepet. Ez hülyeség. Én akkor akarok menni bulizni, amikor hangulatom van hozzá, nem akkor, amikor muszáj. :)
2014. dec. 31. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Mindig is utáltam a szilvesztert, pedig nagy bulizós voltam. A szilveszter az, mikor "kötelező" bulizni és emiatt előmászik az összes gyökér, akikre nem vagyok kíváncsi.
2014. dec. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!