Budapesten középiskolások merre szoktak szórakozni, főleg ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk még a haverokkal, hol bulizzunk, nem akarunk olyan buliba menni, ahol egy csomó egyetemista meg még idősebb van, gimis csajokkal szeretnénk ismerkedni stb. Tudtok helyet?2014. dec. 31. 08:14
2/5 anonim válasza:
hát azért a korotok sem elhanyagolható, mert vannak olyan klubok pl:. Play ahol a 16 éves korosztály a megszokott és szerintem 24-nél nincsenek is idősebbek, de szerintem 20 felett se sokan vannak
ahol fiatalabbak vannak: Rio, Play, Lights Off, Up, és persze Play
de ezeken a helyeken bőven akadnak 16 év alattiak is...
én mindenesetre házibuliba mennék és megyek is :)
3/5 anonim válasza:
Kraft lemaradt, ez egy újdonság, viszont 18+, ha jól tudom
4/5 A kérdező kommentje:
16 év alattiak? Olyan fiatalon bulizni járnak? Reméltem, hogy 17 évesen még abban a korban vagyok, amikor egy buliban nem kell azon aggódni, pedofil dolog lenne-e ráhajtani bármelyik csajra. Köszi a tippeket!
2014. dec. 31. 14:47
5/5 anonim válasza:
de a kábítószer miatt azért csak lehet aggódni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!