Ki tűzijátékozik idén?
Figyelt kérdés
Ki milyen tűzijátékot vett?2014. dec. 30. 07:13
1/12 anonim válasza:
kidobott pénz szerintem. én sosem adok ki pénzt ilyenre, hogy aztán elbohóckodjam a levegőbe.
2/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond... Ez a te véleményed... Minden ember más :D
2014. dec. 30. 08:00
3/12 anonim válasza:
Én csak pár dolgot vettem, néhány ezerért. Nekem az a véleményem hogy akinek nem tetszik az ne csinálja de egy évben egyszer igazán el lehet viselni. Egyébként az emberek ennél sokkal nagyob marhaságokra is pénzt adnak. Mint például a cigaretta.
4/12 Shai-Hulud válasza:
"egy évben egyszer igazán el lehet viselni."
Volnál olyan kedves, ezt a sarokban szűkölő és reszkető kutyámnak is elmagyarázni?
Én örülök annak, hogy te örülsz, de a te örömöd kifejezési módja rémületet és rettegést kelt a kutyámban.
Ennek viszont nem örülök, mert én a kutyámat nyugtatgatom, ahelyett, hogy én is felhőtlenül örülhetnék veled.
5/12 anonim válasza:
Én nem veszek hangos dolgokat, ha megrémül a kutyád az nem az én tűzijátékom miatt lesz.
6/12 anonim válasza:
Vettünk tűzijátékot, kutya is van.. A kutyust ilyenkor beengedjük a házba, benn lesznek anyuval mi meg kinn tűzijátékozunk.. Kisebbeket vettünk, sátkánytojást, napraforgót, kis sikolyt meg varázsvirágot
7/12 anonim válasza:
mi 2 csomag sikolyt,2 csomag katyusát, 1 csomag pokolbogyót és air bombot vettünk.
8/12 anonim válasza:
Én is.Vagyis nem csak én mert elég sokan leszünk.Összedobtuk a pénzt nem tudom milyet fognak venni belőle (a főszervező srác veszi) viszont azt tudom hogy tegnap találtunk haveromnál egy 5 éves lekopott címkéjű tűzijátékot ami szintén részét képezi a repertoárnak majd:D Előre félek mert ilyen régi cuccal egyszer már befürödtem:D
9/12 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2014. dec. 30. 20:10
10/12 anonim válasza:
A kanóccal volt valami probléma.Háromszor kellett visszamennem meggyújtani de harmadjára már annyira kicsi volt hogy szinte azonnal robbant.Szerencse hogy ilyen egyesével felszálló cucc volt de még így is megégett a kezem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!