Hogy kérdezzem meg hogy mehetek e hozzájuk Szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Az idén egyedül maradtam szilveszterre semmi programmal egyes egyedül itthon,barátaim nagyon nincsenek,de gondoltam hogy egy ismerősömtől megkérdezem hogy merre szilveszterezik, elmondtam hogy nincs hova menjek egyes egyedül maradnék otthon, ő is otthon marad de neki van kivel,de nem kérdezte meg hogy jövök e hozzájuk? am nem olyan hü de nagy haverom,busz megállón szoktunk beszélgetni meg ha találkozunk és jóba vagyunk csak ennyi.. Hogy kérdezzem meg hogy be e csatlakozhatnék a buliba hogy ne essek ki hülyének? érdees megkérdezni hogy mehetek e ha nem hívott?2014. dec. 28. 20:12
11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni azt hogy én egyedül itthon ücsörögjek,nem vagyok az a fajta sajnos aki kibirná ezt. az hogy menjek valami buliba egyedül az meg hülyeség nem? ráadásul már késő is vagy tévedek?
2014. dec. 28. 22:52
12/17 A kérdező kommentje:
Komolyan az az 1 haverom van akivel szoktam járni bulizni, és ő mindig hiv de most abba házibuliba nem mehetek..
2014. dec. 28. 22:53
13/17 anonim válasza:
De miért nem mehetsz?Gondolom nem tiltotta meg senki.Ott ráadásul tudnál barátkozni,új emberekkel ismerkedni!Én a helyedbe elmennék abba a házibuliba hacsak nincs valami hatalmas nagy akadálya.
14/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Merre laksz? Én kb 20 éves korom óta nem járok bulizni szilveszterkor. Ilyenkor filmezünk, eljön az éjfél, koccintok a családdal és azt kívánom, hogy jövőre ne itthon legyek ilyenkor :D Oka, a barátok ismerősök messze vannak, akikkel pedig jóba vagyok még és tartom is a kapcsolatot azok messze laknak vagy abszolút hidegen hagyja őket a szilveszter, meg nem olyan bulizósak, mint pl én se annyira. A többiekre nem szeretnék ráakaszkodni. Sajnos ez így alakult már :) De majd lesz jobb. Szokatlan picit mert 15 éves koromtól kb 20 éves koromig mindig voltam valamerre, talán egyszer nem, de már 4 éve nem :( Más is van így gondolom... remélem :P
15/17 A kérdező kommentje:
Hát igy borzalmas szilveszterem lesz teljesen egyedül ://
2014. dec. 30. 16:35
16/17 anonim válasza:
Akkor lesz borzalmas, ha nyavalyogsz ahelyett, hogy összeszednéd magad, és beszereznél pl. jó könyveket, filmeket, zenéket... csinálj kaját, pihenj.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem az a borzalmas, hanem hogy látom hogy a szüleim,testvérem,ismerőseim társasággal nagyba készültnek és alig várják a holnapot, én pedig egyedül mit tehek egyedül csak azt mondani hogy hát nagyon jó lesz egyedül még mindenki bulizik...
2014. dec. 30. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!