Mit csináljunk szilveszterkor? 12/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőimmel szilveszterezek majd, vagy 3-an, vagy 4-en leszünk. Mit csinálhatnánk? Horrort nem nézünk, mert az egyik lány nagyon félős. Kérlek normális válaszok jöjjenek!2014. dec. 28. 18:15
1/12 anonim válasza:
Esti mese aztán nyolckor ágyikó:)
2/12 A kérdező kommentje:
Haha...
Ez nem nagy buli, vagy ilyesmi, nevezzük inkább szilveszteri pizsiparty-nak. Nem kellenek a lekezelő válaszok, köszke!
2014. dec. 28. 18:38
3/12 anonim válasza:
1-es válaszoló ne keménykedjél már hogy te már idősebb vagy 12 évnél! Te is voltál 12 éves azt mégse gúnyoltak ki a kororddal!
Egyébként sztem lehet társasozni, filmet nézni, bulizni zenére...
4/12 anonim válasza:
Akkor nézzetek filmet, acivity-zzetek, esetleg felelsz vagy mersz/beszélgetés/tánc(?)/bármilyen jó társasjáték 😊
5/12 anonim válasza:
Nézzetek meg valami szuper vígjátékot sok sok rágcsával betárazva,utána pedig tehetnétek be kedvenc zenéket,arra táncolhatnátok,"tombolhatnátok":)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat! :)
Nem nálam lesz amúgy a buli, hanem a legjobb barátnőmnél, az ugye nem baj, ha azt mondtam neki, hogy ha szeretnék én megyek hamarabb és segítek előkészülni? Kajákat csinálni, meg ilyenek. Nem pofátlanság?
2014. dec. 28. 18:44
7/12 anonim válasza:
Eggyáltalán nem... :D Jó partyzást! :D
8/12 anonim válasza:
Ha van kedvetek karaokézhattok is :)
9/12 anonim válasza:
Dehogy pofátlanság!Szerintem mindig jól jön a segítség(közben pedig jókat dumcsizhattok:D),örülni fog neki a barátnőd,hogy felajánlottad.Igazán kedves tőled.Jó bulizást kívánok nektek:)
10/12 A kérdező kommentje:
Koszi :)
En is remelem jo lesz majd :)
2014. dec. 28. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!