Egy buliba, disoba kb mennyi Ft-al érdemes menni?
Figyelt kérdés
Haverokkal mennénk discoba mennyi pénzt szoktatok vinni ilyen helyre kb gondolom nem ingyen pia van2014. dec. 27. 08:36
1/8 anonim válasza:
Hova mentek (árfekvés) és mit szeretnél fogyasztani, alkoholt-e vagy csak üdítőt?
Belépő, ruhatári díj van-e?
Taxival kell-e hazajönni?
2/8 anonim válasza:
Minél több pénzzel, mert a diszkókban a legdrágább a pia.
3/8 A kérdező kommentje:
még nem tudjuk hova megyünk majd kitalálják a srácok, csak kb pia árakat írjatok meg üdítő mindent amit tudtok
2014. dec. 27. 09:46
4/8 anonim válasza:
Az a tuti ha van nálad egy 20-s.
5/8 anonim válasza:
Nem mindenhol ugyanolyanok az árak, van ahol egy ezrest kicsengetsz 2 deci kóláért, máshol olcsóbb, nem mindegy, hogy Bp., vagy vidék, vagy az, hogy mennyire felkapott, "színvonalas" a hely, mert nyilván azok a legdrágábbak. Mindenesetre az biztos, hogy a kocsmáknál, pub-oknál lényegesen magasabb árakra számíts. Érdemes rámenned a hely honlapjára, legtöbbször fent van az itallap.
6/8 anonim válasza:
én 10 ezerrel szoktam menni, de mivel lány vagyok meg is szoktak hívni, így ez elég. Ebben benne van a taxi oda-vissza, belépő meg a fogyasztás.
7/8 anonim válasza:
3: Hát figyelj kb. 2000 Ft - 200 000 ft-ig.:)
Ezért kéne tudni ezeket a dolgokat, amiket kérdeztem.
Ha nem kell taxizni, nincs ruhatári díj, nem iszol alkoholt, akkor 2000 bőven elég, hacsak nem a Váci utcába mentek a sztriptízbárba.:)
Ha viszont alkoholt iszol, akkor ugyanevvel a felállással minimum egy tizes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!