Tűzijáték ajánlás?
Amiket ajánlok:
sikoly rakéta csomag 12 darab rakéta ami éles sűvítő hangot ad és a végén robban. 150-250 forint egy csomag
katyusa: ugyan olyan minta sikoly csak ez egy doboz amibe van 25 sikoly rakéta amik egymás után mennek fel.
300-400 forint
római gyertya: Ez egy cső ami tipustól függöen 5-20 lővést lő ki. Vannak egész olcsón 100-200 forintért is. Van amelyik csak fénygömböt lő ki, van amelyik nem annyira látványos csak durran.
Ko Airbomb: 3 darabos szett, egylővetű bombák vannak benne viszonyal magasra felmegy és egész szép hangja van, ez már tényleg igazi szép tűzijáték. 400-700 forint a három darab.
Sárkánytojás: 12 darab van benne földön recseg, nem igazán hangos de én szoktam ilyet is venn mert elég szép. 200 forint egy csomag
Crackling Ball: hasonló mint a sárkánytojás, 6 darab van de benne kicsit nagyobb. Ez is 200 forint körül van.
2000 forintért vanank különböző közepesebb telepek (olyanok mint a katyusa csak nagyobbat lő ki) Mondjuk ha szerencséd van 2000-ért kapsz 16 lővéses 20mm-es telepet. A 20mm azt jelenti hogy egy lővedék csővének annyi az átmérője. Ezek nagyjából olyat szólnak mint a Ko airbomb de ez nem egylővetű hanem meggyújtod és szépen végigmegy a 16 lővés mint a katyusánál de az komolytalanabb ennél.
én amit ajánlok az a magic box
az igaz hogy az 5 ezer forint de viszont bomba telepek közül ez éri meg a legjobban.
van benne 3 bomba telep mindegyik 20mm-es.
1 telep 16 lövetű.
itt van az egyikről egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=vI0tkNPk89Y
én ezt ajánlom neked szerintem simán megéri az árát.
ha szeretnél még további termékeket nézegetni akkor innen a legjobb [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!