Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Van valaki, aki szeretne...

Van valaki, aki szeretne menni a Music Fm-es szilveszteri buliba, de nincs kivel, és eljönne velem? (19l)

Figyelt kérdés

2014. dec. 24. 18:27
 1/6 anonim válasza:

Ne itt keress társat ehhez. Csúnya vége lehet.

Vagy csak troll vagy.

De ha nem troll vagy... miért itt keresel embert? 19éves lánynak sok barátja van, főleg ha ilyen bulikba jár!

2014. dec. 24. 18:33
 2/6 anonim válasza:
Nekem igen, de csak ha eljössz harmincadikán a bartók estre az operába. Oda meg nekem nincs társam
2014. dec. 24. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem itt keresek társat, inkább lánnyal mennék bulizni. A barátnőim vagy nem lesznek fent Pesten vagy a barátjukkal szilvesztereznek.
2014. dec. 24. 18:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Most otthon vagyok, vidéken, és csak 31én megyek fel Budapestre, bocsi :)
2014. dec. 24. 18:47
 5/6 anonim válasza:
én szívesen elmennék veled de én fiú vagyok
2014. dec. 24. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Oké, de utána január elsején, az újévi komolyzene koncertre is elmegyünk, másnaposan, irtó jó lesz. Végül a hotelszobámba koronázzuk meg ezt a két napot pezsgővel, kaviárral és eperrel.
2014. dec. 25. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!