Jó ez a tűzijáték ősszeállítás?
Figyelt kérdés
1 csomag ko airbomb
7 csomag sikoly
1 katyusa
5 római gyertya
2014. dec. 14. 19:59
2/8 anonim válasza:
A K.O. airbomb az szerintem nagyon jó. Viszont az csak 3 db-os és egylövetű ezért hamar elfogy abból én többet vennék. A sikoly is jó viszont 7 csomag elég sok, a katyusa meg gyakorlatilag egy sikoly telep csak a katyusa egy fantázianév, így elég sok sikoly durranna ami elég egyhangú bár ha szereted akkor jó lehet. A római gyertya attól függ hány mm-es a 6-10-15 mm-es elég gyenge, érdemes 20 mm vagy annál nagyobbat venni. Ahogy néztem a hangosabb dolgokat nézegeted, ezért én vennék pár csomag blitz-t (sárkánytojás) és pár csomag crackling ball-t hasonló mint a sárkánytojás. A helyedben még vennék valamilyen lepkét vagy darazsat van egész kicsi és nagyobb is ezek csomagba vannak a méret az pénztárcafüggő, meg az is számít hol veszed. Ezek viszonylag látványosak és hangosak. Ha csak ezek jöhetnek szóba amiket felsoroltál akkor én kevesebb sikolyt vennék, esetleg a katyusát kihagynám és több ko airbombot vennék. (Van még mini bomb is ami hasonló mint a ko airbomb csak kisebb és olcsóbb).
3/8 A kérdező kommentje:
Végülis átmódósítottam kicsit.
2 csomag ko airbomb
7 csomag sikoly
1 katyusa
5 120 forintos római gyertya (pyrobán) ez elég nagyot durran.
3 200 forintos római gyertya (pyrobán) ez elég látványos és recseg
2 csomag sárkánytojás
1 csomag crackling ball
1 csomag varázzsinor
1 csomag tornádó
1 csomag smoky party (ezt nem most használom fel)
2014. dec. 26. 10:27
4/8 anonim válasza:
pyrobánnnn a legjobb :) https://www.youtube.com/watch?v=fqTYsvBXONY&list=UUMixI69CAI..
5/8 A kérdező kommentje:
Pyromágus vagy?
2014. dec. 26. 15:39
6/8 anonim válasza:
Na így már jó, esetleg egy csomag lepkét vennék még, és ha van kisebb gyerek 10-14 éves akkor ördögpatront is vehetsz, de ha nincs akkor nem fontos.
7/8 A kérdező kommentje:
Ördögpatront már korábban beszereztem a lepkét meg nem szeretem.
2014. dec. 27. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!