Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit csináljak szilveszterkor?

Csicsóka200 kérdése:

Mit csináljak szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Lehet hogy fura hogy ilyet kérdezek de tényleg csak otthon rothadni tudok kb. 14 éves vagyok és hát tudjátok én is mennék a városba császkálni meg bulizni csak nem engednek! Az eddigi szilvesztereim annyiból álltak hogy a kát idősebb tesóm elment a barátaival szórakozni anya dolgozott apa meg rendszerint a tévé előtt aludt és "nézte" az idióta kabaréműsorokat! UNCSIII! De sose akarnak elvinni sehova se mert nem kell meg milyen jó itthon lenni meg minden...a francokat! Mindig mikor mondom hogy unatkozok akkor azt mondják aludjak vagy olvassak vagy ilyen marhaságok! Persze nekem is vannak ilyen ötleteim hogy majd filmet nézek meg minden de ki képes filmet nézni mikor tudja hogy mindenki jól szórakozik! Barátnőmhöz is szívesen mennék de na...ÜNNEP! Ők is otthon vannak közös családi program! Jó nekik! Nekem miért csak vér szerint van családom? Nem erre az ünnepesre értem egyszerűen mindenre! ÁÁ mind1! Ebbe nem akarok bele menni! Ha van valakinek valami jó ötlete írjon! Csak értelmeseket várok bunkók véleménye nem érdekel! Esetleg nem akar valaki chatelni majd szilveszterkor? xD
2014. okt. 28. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vettél már tűzijátékot vagy ez lesz az első?
2014. okt. 31. 19:33
 12/18 anonim válasza:
Én amikor 14 voltam, vettem 500 petárdát (akkor még legális volt) és az udvarba dobáltam, meg az utcára, kipróbáltam minden hülyeséget, posta ládába, vödörbe, csatornába, csőbe, rakosgattam, téglákat meg cserepet robbantottam szét vele, de most már nem tudom hogy mit lehetne csinálni, tüzijáték azért egy kicsit drága, meg nem tart sokáig
2014. nov. 5. 20:13
 13/18 anonim válasza:
ha Szombathely környéki vagy, talizhatunk. :D
2014. nov. 13. 08:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi de a környékén se vagyok :D
2014. nov. 14. 13:54
 15/18 gy.dav. válasza:

B****d, tüzijáték ködz az ötletet :D. Már itt töröm az agyamat hogy 3 haverommal mit lehetne csinálni, de ez eszembe se jutott kösz szépen királx vagy :D

15/F

2014. dec. 7. 17:59
 16/18 A kérdező kommentje:
xD
2014. dec. 13. 09:19
 17/18 anonim válasza:
Nézz tévét, vagy internetezz! A tévé tényleg nem hülyeség az ATV-n szktak menni nagyon jó vicces műsorok, rengeteg csatorna van amin sok jó műsor van találhatsz magadnak megfelelőt. Ha iszont nem akkor marad az internet ahol cseveghetsz haverokkal. De nem annyira biztos hogy azért mert csak azért nem engednek el.
2020. jan. 1. 04:42
 18/18 anonim válasza:

Remelem azota mar bulizgatsz szilveszterkor.

Persze nem most igy korona idejen, de na.

2020. dec. 23. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!