Mit tudtok tanácsolni? Társaság szilveszterre.24/F
Szerintem félsz. Félsz attól, hogy nem barátkoznak veled, és kiközösítenek.
Nem kell. Legyen önbizalmad. Senki nem úgy született hogy egy emberke volt hozzákötözve "barát" címszó alatt.
biztosan van olyan ember, aki szívesen barátkozik veled.
Olvass könyveket, attól gazdagodik a szókincsed, sok mindent tudnál megtanulni, és hozzá tudnál szólni a témákhoz. Legyél vicces, és érdekes. Az mindenkinek bejön. :)
Nyugi, neked is van valahol egy barátlelkitársad, aki bírni fog a dilis szokásaiddal, felesleges megszólalásaiddal, és irritáló nevedéseddel együtt is. Azért, mert ha elfogad olyannak, amilyen vagy, akkor igazi barátod.
Hidd el, neked is van olyan. Mozdulj ki, élj egy kicsit. Szilveszterkor simán kimehetsz a térre és haverkodhatsz, elmehetsz egy kávézóba, egy buliba, sőt még a Tescoban is lehet barátkozni.
Neked is menni fog. Ne úgy fogd fl hogy: barátkoznom kell, hú de ideges vagyok, és ha kiröhög/nem tetszem neki?
Nem, spontán menj oda egy emberhez, és barátkozz vele. Keress közös témát. Akár az öltözködését is megdícsérheted. Megkérdezheted hol vette, mennyiért, mit gondol, kényelmese stb.
Nem nehéz, csak nyíltnak kell lenni. Mosolyogj, és akkor könyebben vonzzod az embereket.
És, bocs ha kisregényt írtam. :) De, elkellett mondanom. :)
Óó, messze vagy. :D
Itt(Miskolc) sincs hó, csak hideg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!