Szabad házilag tüzijátékot készíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék házilag tüzijátékot készíteni, de nem tudom, legális-e.2014. febr. 10. 22:17
11/20 anonim válasza:
Én már csináltam sok mindent... ha még is csinálnál egyre nagyon figyelj a kanóc hosszú legyen inkább várj 1percet az elsülésig mint sem veszélyes legyen és ha nem sül el hagyd kint éjszakára vagy nagyon hosszú ideig!
12/20 anonim válasza:
Nehogy csinálj, nagyon veszélyes!!!
13/20 anonim válasza:
Természetesen amennyiben legálisan tartható alapanyagokból készíted, addig szabad. !!!!DE!!!! ezek is ám nagyon veszélyesek tudnak lenni, szóval ha semennyi kémia tudásod nincs, akkor !!NE!! kezdj bele komolyabbakba!
14/20 A kérdező kommentje:
Van vegyész a családban...
2014. febr. 22. 15:16
15/20 anonim válasza:
Akkor ha nem vagy biztos a dolgodban kérd a segítségét :)
Privátba elküldöd a receptet?
16/20 gungasam válasza:
Ebben a rohadt nagy demokráciában, amelyiknek a vezetői a "szabad" Amerikát majmolják(főképpen fizetésben)semmit sem szabad amit máshol simán meg tehet egy állampolgár. Gyufázni még szabad....
17/20 anonim válasza:
Nem, nem legális. Menj szépen, Dunakeszi, Bagoly utca 5., AbsolutPyro. Vegyél, amit akarsz. Jó hely.
De ne csinálj. Apuciék kuurvára megszívják, ha lebuksz.
Magyarul:
Nem szabad.
Szerintem te a tűzoltóságon se gyújts meg egy gyufát sem.
18/20 anonim válasza:
A bolti biztonságosabb és látványosabb. Kapni egész olcsón is. Persze attól függ milyet akarsz.
19/20 anonim válasza:
csinálj nyugodtan, csak ne lakott területen süsd el, hanem határban/erdőszélén. milyet szeretnél? tudnák segíteni
20/20 PyroMágus válasza:
Nem, robbanó anyagókkal való visszaélés ami akár letöltendő fegyházbüntetésre is súlythatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!