Csak én vagyok depis minden évben ezen a napon?
Minden szilveszterkor olyan letörtnek érzem magam, bulizni nem szeretek, ma sem fogok, max filmezés + főtérre lenézek és ennyi. De nem szeretem, lehangol az egész. Meg ez a kötelező bulizás, mindenki részeg..
Más is van így ezzel? Mit csináltok?
azthittem ezzel csak én vagyok így:o jé.
utálom az egészet amugy..hivtak pár helyre dee nincs hozzá hangulatom. itthonmaradok én is,filmezek(:
Én is ugyanígy vagyok vele. Az ilyen napokat amikor kötelező a buli azt nem csípem mert akkor ugye erőltetettnek érzem. Nagyon nem is járok el buliba mert csak a részegeskedés megy meg minden.
A párommal leszünk együtt kettesben. Ő jön majd át hozzám 9 óra körül. Ő sem szeret eljárni sehová, picit rosszabb mint én, ő otthon ülő, de amióta velem van hajlandó kimozdulni persze csak velem :)
Ő még dolgozik éppen de náluk is rövid műszak van tehát 21:50 helyett 19:50 kor végeznek.
Azt hittem,hogy ezzel csak én vagyok így...
Mondjuk én nem csak ezen a napon vagyok "depis",hanem minden nap.
De ezen a napon még jobban.
Nem szeretek bulizni egyáltalán,meg ha szeretnék is,nem lenne,aki hívjon.
Eddig életem minden szilveszterét otthon töltöttem,és valószínűleg ez ezután is így lesz.. :/
Ma én is depis vagyok, de rosszabb nekem, mert ma van a szülinapom. 20 éves vagyok. Szilveszter: kötelező. Kötelező bulizni, részegnek lenni. 2 éve ezen a napon ismertem meg a szerelmemet, ilyentájt csókolóztam először, tiszta depis vagyok, mert kint van külföldön... és még fél évig kint is lesz.
Megvárom az éjfélt, aztán jó'ccakát!
Holnap pedig kezdem az évet templommal - ha fel bírok kelni -, ha nem, akkor késő délután egy kiadós Réka tornával, ami mindig feltölt energiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!