Az egyik haverom vett 900 db petárdát és sok haverjának adott, mennyi az esélye annak hogy lebuknak?
Figyelt kérdés
Már ma is durrogtattak,és a haveri körünkből mindenkinek van valamennyi.Nem szeretném ha lebuknának,ennek mennyi az esélye?2013. dec. 29. 19:27
11/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy,hagyjuk ezt az értelmetlen veszekedést,mindenkinek más az élvezet,én igen bevallom szeretek robbantgatni ezért is ilyen pályát választottam, meg ugye magyar ember magyarral ne veszekedjen és főleg ne az újév első napján,egyébként 20 fölött járok és minden tiszteletem az idősebbeknek, ez csak hirtelen harag volt,egyébként meg boldog új évet!
2014. jan. 1. 21:07
12/19 A kérdező kommentje:
Ez pedig mindenkinek szól: nem kell rögtön ócsárolni engem mert feltettem egy kérdést (nem volt kötelező válaszolni rá),nem kell a kérdésből számításokat levonni hogy hány éves is vagyok,sokaknál lehet hogy több mert nagyon sokan értelmetlen válaszokat írtatok,nem engem kell kis taknyosnak nézni amikor én kultúrált kommenteket írok azoknak is, akik ide járnak okoskodni és aki nem vette volna észre azt írtam hogy "Nem szeretném ha lebukná(nak)".Ők és nem én!Ennyien diszleksziások lennétek? És nekem a "kis taknyosnak" lehet hogy itt nagyon sok embernél több tudás van a birtokában.Én is láttam már értelmetlen kérdést de nem kezdtem mindjárt taknyosozni meg stb... Ennyit kérek szépen mindenkitől hogy moderált válaszokat írni vagy ha ez nem megy akkor ne is írjon semmit! És egyébként boldog új évet! (ne ilyenekkel kezdjük az új esztendőt!)
2014. jan. 1. 21:31
13/19 anonim válasza:
Szerintem sem rossz dolog a petárda. Normális ember kezében, aki meggyújtás után eldobja, tényleg nem veszélyes. (Nekem megvan még mind az 5 ujjam). És szinte minden országban megengedett, csak nálunk nem. Azt nem értem, minek van itt betiltva, aki hozzá akar jutni, úgyis hozzájut, akár illegális árustól, akár szomszédos országból. Én pl. Szlovákiában veszem minden évben. Csak annyi, hogy olyan helyen kell durrogtatni, ahol nem nagyon járnak emberek, és nagyon kicsi a lebukás veszélye, én még sose buktam le. ;)
14/19 Extrempro válasza:
Nekem is megvan mint a 10.
Eddig semmi gondom nem volt ...
Bár mi Szerbiában élünk,itt megengedett a petárda,tüzijáték...
Meg olcsó...
500ft körül van egy doboz .
15/19 PyroMágus válasza:
komolyan mondom ezt a sok önzö primitiv embert . had szorakozzanak amig nem mas vagy maga kárára tesz
16/19 Kecske.9000 válasza:
Na emberek, 10es egy billentyűzetharcos. Addig keménykedik, ameddig a gép előtt van.
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
10es lehet ha körülötted mindenki hülye akkor te vagy az és nem a többség :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!