Ki van otthon így Szilveszterkor?
Figyelt kérdés
mivel töltitek ? mit csináltok ? 19/L :))2012. dec. 31. 20:12
31/94 anonim válasza:
Nem baj, ha felállunk, de néha ciki tud lenni, amikor nem kellene, mégis megtörténik. :)
32/94 anonim válasza:
Igen, de most úgy, hogy közben az Internationale-t dúdolod lencse evés közben, jó?
33/94 anonim válasza:
nem tudom az internaciizét, baj? de a boci-bocit igen :D jó lesz?
34/94 anonim válasza:
Annak melyik verzióját ismered? A nadrágosat? De jöbhet, meg ha megy, akkor a micimackót. Köszi.
35/94 anonim válasza:
nadrágos és a farkas is :D
Micimackóból melyiket vagy a főcímdalt?
36/94 anonim válasza:
Főcímdal! Naná! A fiatalságom volt. A törpék mennek? Közben tojásokat dobálhatnál, mintha pokéééééélabdák lennének. Nagy kérés?
37/94 anonim válasza:
nekem nincsenek tojásaim sajnos , szóval az elmarad, de van pár ceruzám, az jó lesz?
38/94 anonim válasza:
Hát most mit csináljak a ceruzáiddal? Komolyan... Hihetetlen, és akkor, hogyan eszel rojásrántottát? Vagy tükrös-rojást? Hm?
39/94 anonim válasza:
Nyílván tojásrántotta akart lenni, nem rojás. Bár... Felfedeztem valami újat esetleg? Király!
40/94 anonim válasza:
lencsét eszek majd, hogy szép legyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!