Kinek milyen újévi fogadalma van 2013-ra?
Javarészt semmit. Az is demotivál,hogy idén nem jött össze semmi :D
szal talán annyit,hogy több vizet fogok inni
Többet tanulok hétköznaponként, felkészülök normálisan a felsőfokú nyelvvizsgámra, jobban beosztom az időmet. Viszont nem várom meg az újévet. Már elkezdtem ezeket a dolgokat. :P
És te mit fogadsz meg, kedves kérdező? :)
Leteszem a cigit, lefogyok, átformálom az alakom, napirendet csinálok, mindenkivel kedves leszek mindig, szerzek önbizalmat, nem féltékenykedek, nem hisztizek a semmiért, ezáltal megtartom a párom :) Szerzek egy szakmát, leteszem a jogsit, dolgozni fogok, teszek félre sok sok pénzt és költözök itthonról, vagy felújítom anyuéknak a házat és építtetek ki emeletet magamnak..:)
Ez tök jól hangzik...kérdés hogy mit fogok én ebből véghez vinni :D
19/L
Megfogadom, hogy végre úgy alakítom az életemet, ahogy szeretném és ezáltal remélem, hogy végre igazán boldog leszek.
Na jó, ez egy kicsit titokzatosnak tűnhet, úgyhogy kifejtem röviden.
Többet fogok törődni a családommal, barátaimmal, jobban fogok rájuk figyelni, több időt próbálok velük tölteni. Kedves és figyelmes leszek az emberekkel. Nem mondom, hogy mindig és mindenkivel, de aki megérdemelné, azzal sem fogok szándékosan gonoszkodni.
Megtanulok rendet tartani és beosztani az időmet jobban. Végre tényleg elkezdek tanulni az érettségire, megtanulom a kreszt és január közepén sikeresen levizsgázom belőle. A lehető legjobban teljesítek az érettségin és megcsinálom a nyelvvizsgát, valamint a jogsit.
Többet foglalkozok magammal, mind testileg, mind lelkileg. Rendszeresen fogok sportolni, egészségesen fogok étkezni és megpróbálok egy kicsit fogyni, utána pedig átformálni az alakomat. :)
Megpróbálok nyitottabbá válni, új kapcsolatokat kiépíteni, hátha akkor végre a szerelem is rám talál.
Szép tervek, így leírva, remélem sikerül is megvalósítanom őket.
Ezeket egyébként régóta fontolgatom, de most jutott az életem olyan pontra, amikor ráébredtem, hogy tényleg gyökeresen meg kell változtatnom az életemet.
17/L
Nem fog érdekelni más véleménye, piszkálása. Elegem van abból, hogy a felnőttek folyton szekálnak. Most is a nagynéném férje arra célozgat, hogy leszbikus vagyok, pedig nincs rá semmi oka, mert nem vagyok. az egy tény, hogy nem pasizok, de mit várnak tőlem? Hogy tizenhárom évesen loholjak a fiúk után? És megőrjít, hogy mennyire csúnyán beszélnek... pedig én értelmes és kulturált embereknek ismertem őket. És anyukám mindenkinek azt mondja, hogy én nyakig lótrágyában állva fogok férjhez menni (nagynéném férje szerint megnősülni), mert szeretem a lovakat és a tanyákat.
Ezért fogadom meg, hogy magasból letojom, amit mondanak nekem. Visszaszólni nem tudok, mert nem akarok flegma lenni, ezért megpróbálom elengedni a fülem mellet a sértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!