BigBoy012 kérdése:
Milyen tippeket tudtok adni? (SZILVESZTER) a többi lent
Figyelt kérdés
Én meg a barátom, elmegyünk egy másik haveromhoz,haveromnak ott lesz a barátnője, meg még 1 fiu (4fiu,1csaj)Tüzijátékozunk,petárdázgatunk, de ha ezeket meguntuk micsináljunk? tippeket lécci:) Mindenkinek Békés Boldog újévet:)2012. dec. 29. 08:23
1/8 anonim válasza:
a petárdát nem ajánlom.
1. gondolj a kutyákra
2. 150 000 Ft-os bírság, ha elkapnak.
(bocsi, hogy nem igazán ide kapcsolódik, de muszáj volt leí'rnom, még ha lapontoznak is..)
3/8 anonim válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok, de játszhattok ivós játékokat,vagy Activity-t (mi úgy szoktuk, hogy csak mutogatunk és előzőleg mi gyártjuk a feladványokat, kis cetlikre írjuk és mindenki húz,így sokkal viccesebb).
4/8 A kérdező kommentje:
énis állatbarát vagyok, a kutyákra tekintettel vagyunk, nem a közelükbe csinaljuk, amugy 13-15 évesek vagyunk:)
2012. dec. 29. 10:40
5/8 anonim válasza:
Akkor az ivós játék kilőve, de az Activity-t szerintem ti is élveznétek.
6/8 A kérdező kommentje:
szoktunk inni,bacardi breezer, vodkanarancs,boroskóla,citromos sör. Tehát ilyen gyengébbeket mi is szoktunk azért inni, de azért köszi:)
2012. dec. 29. 12:26
7/8 anonim válasza:
ÖÖ römi? Sakk? Gazdálkodj okosan? Póker? Póker ruhákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!