Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit tegyünk a szilveszterkor...

Wí kérdése:

Mit tegyünk a szilveszterkor unalom ellen, a szüleink társaságában?

Figyelt kérdés
Én és a legjobb barátnőm együtt kell szilveszterezzünk a szüleinkkel (és egy csomó felnőttel) egy erdei házban, és foggalmunk sincs, hogy mit csináljunk. Szeretnénk néhány ötletet, hogy mihez kezdjünk magunkkal. 14/lányok

2012. dec. 28. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Tanuljatok meg a Youtube ről 1-2 bűvésztrükköt és szórakoztassátok vele a felnőtteket. Ti lesztek a sztárok azok meg kevesebbet fognak inni...
2012. dec. 28. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:

inkább gyertek velünk házibuliba

miért lesztek a szüleitekkel eggyáltalán?

2012. dec. 28. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:

vigyetek valami jó társasjátékot, és a kevésbé részeg felnőtteket vonjátok be, jó lesz a hangulat

vagy

csórjatok el valami alkoholt, és rúgjatok be az asztal alatt

2012. dec. 28. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem is társasjáték.

Férjem családja évente 1-3 partit ad, pl szülinap és ilyenek. Itt elég vegyes mindig az életkor, de nagymama mindig hoz társast, kártyát és a 8 évestöl a 80 évesig mindenki be-be száll játszani. Pl évek óta nem játszottam ország várost, és annyira bele lendültünk 1x hogy az összes gyereket kiturtuk és csak 4 felnött nyomta.

Aztán még a boszorkány kút nevü játék volt ami minden korosztályt megmozgatott.

Azok a játékok jók amik rövidek, és ki-be ugorhat egy egy játékos. pl ország város is azért jó mert max 5 perc egy menet és ha valaki akar csak 1 kört is csinálhatja.

De erre jó pl römi meg ilyen játékok.

2012. dec. 28. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Lesz azért ott mutatóba egy-két közelebbi korosztály, csábítsátok be őket.
2012. dec. 28. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem engednek idén el (sajnos), pedig mennénk, de megpróbálkozunk egy két tippel. A ársasozás és az asztal alatti berúgás még szóba is jöhet :)
2012. dec. 28. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

1. a barátnőm és én

2. szerintem valami jó műsor társas

2013. jan. 5. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!