Lányok! Szilveszterkor milyen ruhában mentek bulizni? 19/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 16:50
1/9 anonim válasza:
H&M ezüst flitteres koktélruha:) de én nem leszek kinn szóval ha mész valahova akkor inkább nadrágban indulj:)
3/9 anonim válasza:
előttem szólóval egyet tudok érteni
4/9 anonim válasza:
ez még nagyon jó kérdés :D vagy kicsit a ringyós vonalat követem vagy marad a famer valami extra felsővel és természetesen a magassarkú :)
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hova megyek, egyelőre nem döntöttük el. Két lehetőség van: volt osztálytársaimmal egy szórakozóhelyre, aminek egyik termét kibérelnénk 30-an, itt "előírás" hogy mindenki menjen csinibb ruhában. Ide egy egyszerűbb, de elegáns koktélruhát vennék fel.
A másik lehetőség, hogy néhány közelebbi baráttal töltjük az estét egyikük albérletében. Ide nem vennék fel semmilyen különleges ruhát, farmer és valami jó felső simán elég lenne. :)
7/9 anonim válasza:
Valami csilivili fölsőt, meg farmert, vagy fekete csönacit, ami nem farmer...
Még nem tudom :)
Egy barátnőnél leszek..házibuli
8/9 anonim válasza:
hát én ebben az évben apám meg pasim ruháiban leszek :D
a fiúk meg a mi ruháinkban xD
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!