Hova menjek szilveszterezni?
Nem azzal van bajom hogy nincs hova menni, hanem inkább az hogy már most 4 helyre várnak engem.
A barátommal mennénk bulizni, de ő sajnos nem maradna tovább hajnali 1 óránál mert neki 1-jén éjszakára be kell mennie dolgozni. Sajnos folyamatos műszak van a gyárba ahol dolgozik és csak karácsonyra állnak le, két ünnep közt is dolgoznia kell majd, és nem engedik el szabira sem, mert a munkaállomás ahol dolgozik ott elég sürgős meló van és kell oda az ember, helyettest meg nem tudnak betenni oda. Három hely ahová mehetnénk az sajnos messze van innen 3 falun kell keresztül menni meg egy kisebb városon, ez egy jó 30-40 perces út busszal, éjszaka fél 11 után már nem fognak járni, a buszok és azért éjfélig szeretnék ott maradni, meg a párom is hogy legalább a fél szilvesztere meglegyen. A párom szerencsére nem iszik, csak 1-2 sört szokott meg egy rövidet, autóval is mehetnénk de kell a párom szüleinek, kölcsön kérni meg nem tud. A 4. hely az szerencsére itt van a szomszéd faluban, de az egy olyan társaság ahol csak 3-4 barátom van, a párom meg egyáltalán nem ismeri még őket, és azt sem szeretném ha ő ott unatkozna. Így is rossz hogy 4 külön buli lesz, és a baráti társaságom nagyrésze szanaszét van.
Beszéltük azt is hogy maradjunk otthon vagy kettesbe menjünk el itt helybe néhány helyre hátha belefutunk valakibe, de ez elég bizonytalannak ígérkezik, itthon ülni meg nem akarok. A barátom el lenne itthon, játszana a gépen, vagy TV-zne esetleg DVD-znénk aztán éjfélkor koccintás és alvás, de én nem szeretnék itthon ülni szilveszterkor az is biztos. Nem tudom eldönteni hogy hová menjek mert legszívesebben elmennék én egyedül aztán a barátom ha el lenne itthon akkor egyedül is el lenne, de megbántani sem szeretném, meg azokat a barátaimat sem akikhez nem mennék el mert ha esetleg nem az ő bulijukba mennék hanem egy másikba.
Valakinek valami ötlet?
Nem értem mi a gond az otthon üléssel...Ráadásul ha van kivel..
Ez a szilveszteri felhajtás, ez a kötelező bulizás, ez a kötelező elmenni valahová dolog már elég unalmas szerintem..
Szerintem a pároddal maradj otthon és közösen csináljatok programokat.. Mégis hogy venné ki magát, hogy a párod otthon ül, Te pedig elmész bulizni?
A másik három helynek a házigazdájával beszéld meg, hogy ne haragudjanak, de nem tudtok jelen lenni a közlekedés miatt, reggelig pedig nem tudnátok maradni a párod munkája miatt. Biztosan meg fogják érteni.
Esetleg meg lehet mondani a házigazdáknak, (hogy ne legyen belőle félre értés), hogy a helybeli buliba benéztek éjfél előtt és maradtok is éjfél után még egy kicsit, egy koccintás erejéig.
Így akkor megvan a szilveszteri "buli", voltatok otthon is, voltatok máshol is és hamar haza lehet jönni..
De ha a párodnak nincs kedve oda menni, akkor inkább ne erőltesd rá! Kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve ebbe a buliba elnézni 1-2 órára.
Engem is három helyre várnak és én egy negyedikbe szeretnék elmenni akik tavaly hívtak, de nem mentem:(
Idén már nem keresnek..
Lehet, hogy otthon maradok józanul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!