14 évesen hova menjek szilveszterezni borsod megyében?
Figyelt kérdés
14 vok és barátnőmmel akarunk valahova elmenni szilveszterkor.Nem tudtok vami jó programot szilveszterkor borsod megyében ???#barátnő #lány #bulizás #disco #szilveszter #14 éves #Borsod #buli #Borsod-Abaúj-Zemplén megye #házibuli
2012. okt. 29. 12:18
11/14 anonim válasza:
14 évesen?én 16 voltam mikor először elmehettem -.-" ha annyira nagyon bulis kedvetek van akkor menjetek el valakihez és ottalvóst szervezzetek
18/L
12/14 anonim válasza:
ebből jön az, hogy fészbukkon másnap kinn a kép, hogy eltűnt, ki látta? :D
13/14 anonim válasza:
14-évesen Miskolcon egy discóba se fognak titeket be engedni !! esetleg menjetek valami kinti programra miskolcon vagy nem tudom merre laktok de Borsodba semmi sincs!!!!!!!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszy az ÉRTELMES válaszokat :)
2012. dec. 13. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!