Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Nektek milyen volt az Újév...

Nektek milyen volt az Újév első percei?

Figyelt kérdés

Karácsony, Szilveszter idején mindig hülyére eszem magam, ami persze a gyomromat is jobban megdolgoztatja, mint általában. Szilveszter utolsó percei rengeteg "BUÉK"-tól voltak hangosak nálunk, kíváncsian vártam, hogy mit is hoz nekem 2012. Az első perceiben már mentem is WC-re, és akkora kakaóscsigát nyomtam, hogy már havas volt a teteje. Persze a WC-nek is korlátozott a befogadóképessége, és el is dugult ettől a mennyiségtől. Mivel nemrég vettünk Tuskó gazdaságos WC pumpát, úgy éreztem remek alkalom a "felavatására".

A második húzásnál már csak a nyele maradt a kezemben...asszem tovább nem is mesélem!

Ez szerencsét hoz?

2012. jan. 1. 18:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ti Szerencsétlenek!

Én ott buliztam a főtéren a barátommal és a haverokkal!

nagyon jó volt!:)

2012. jan. 2. 01:00
 12/17 anonim válasza:
Felköszöntöttük egymàst, ki mentünk az udvarra majd a párom, akivel még csak 1hete vagyok eggyütt ugy berugott h hempergett a sárban, nagy nehezen vissza vonszoltam a lakásba, aztán reggelig hànyt szerencsétlen én meg ásvány vizzel itattam, a drága cimborái pedig szemétkedtek velem egész reggelig, pedig nem volt rà semmi okuk. Szak k.va jó volt.
2012. jan. 2. 10:06
 13/17 anonim válasza:
Hát én nem sokkal éjfél előtt hánytam, utána aludtam egy fél órát, aztán arra keltem, hogy az egyik haverom mondogatja, hogy már csak öt perc éjfélig, akkor levonszoltam magam, és üvöltöztem hogy BÚÉK!
2012. jan. 2. 10:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Otthon voltunk, társasoztunk. Éjfélkor koccintottunk, utána visszaültünk társasozni. Azokkal voltam, akiket szeretek, bár sajnos nem volt ott mindenki. Remélem, hogy egész évben mellettem lesznek még ezek az emberek. :)
2012. jan. 4. 15:13
 15/17 I am God válasza:
Végigdolgoztam, kb leszoptam anyut reggelre, de a jatt miatt megérte
2012. jan. 27. 04:25
 16/17 anonim ***** válasza:
11-kor elnyomott az álom
2012. febr. 7. 21:23
 17/17 Distance10 válasza:
átbuliztuk haverookkal egy házibuliban :) jóvolt
2012. júl. 31. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!