Hogyan telt a Szilveszter éjszaka? *. * :D
Háá szép történetek.. főleg a 2. válaszolóé.. :D
Az igen.. :D
Nálunk aki a zenét szolgáltattam borult ki meg belém esett.. :D
Utána a haverja nálunk szerencsére nem kellet se orvos se kórház semmi (szerencsére)..mondjuk alig birok lábra állni úgy el táncikoltuk azt a 8 órát :'D
Jól,megvolt az első berúgásom már fél9kor de szerencsére éjfélre kijózanodtam xD és beleszívtam életem első cigijébe is :D Amíg részeg voltam volt pasim xD ja és szájonpusziltam 2 fiút és 2 csajt :S meg majdnem egy harmadik fiút de az hosszú történet... na ezt viszont szégyelem,nagyon!
14/l
9kor már be voltunk nyomva, ittunk, táncoltam egy csajjal, aki (miközben hugyoztam, és ő kint várt) smárolt egy másik sráccal, szóval mondom a kurv@ anyád. Ezután tűzijátékoztunk, meg folytattuk a mulatozást, és reggel 6kor hazajöttem, mert szinte mindenki bealudt :D
16/F
Utolsó: az szép. :D
De hát végülis csak hazaértetek?!
Ahogy Hofi Gézánk mondta:
"Fiatalság a jövő záloga...Dögöljek meg ha kiváltom"
Szép, én is voltam fiatal, de valahogy nem volt szükségünk, alkoholra, drogra, meg cigire hogy jól érezzük magunkat és hülyeségeket csináljunk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!