Ki töltötte egyedül a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Rajtam kívül........
22/N
2012. jan. 1. 12:56
12/16 anonim válasza:
Én is, ha azt vesszük. A húgom korán lefeküdt aludni. A barátom máshol volt... 20l
13/16 A kérdező kommentje:
:(
2012. jan. 1. 13:41
14/16 anonim válasza:
Én szintén egyedül voltam, de annyira nem is bántam.
Néztem a tv-t és közben neteztem (így nem is voltam annyira egyedül, hiszen itt voltam a GYK-n).
Köszi, jól elvoltam! :)
39/F
15/16 anonim válasza:
Én is, de jó volt így. Már pár éve így van.
38/N
16/16 anonim válasza:
Sajnos én is egyedül szilvesztereztem. A barátnőm November közepén hagyott el, a baráti köröm szanaszét hullott sokan vidéken laknak az ország másik felén, akik meg itt voltak ők olyan helyre mentek ahova én nem voltam hivatalos mert a házigazdával utáljuk egymást tehát csak verekedés lett volna belőle mert olyan rossz a viszony köztünk. Ezen kívül a gyerekkori haverom a barátnőjével szilveszterezett kettesben a másik meg kórházban volt őt meg is látogattam délután és ennyi volt. A szüleim meg bálba mentek ami meg nem az én sítlusom így otthon voltam. Sosem volt ilyen pocsék szilveszterem teljesen egyedül éreztem magam. De szerencsére a barátaim többsége felhívott éjfél környékén boldog újévet kívánni mert volt bennük annyi hogy ezt megtették, meg ugye 1 órát telefonáltam az exem egyik barátnőjével akivel folyamatosan tartom a kapcsolatot. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!