Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit mondjak, miért nem megyek...

Mit mondjak, miért nem megyek buliba?

Figyelt kérdés

ismerősöm meghívott a szilveszteri bulijába, én igent mondtam mert először jó ötletlen tűnt, de jobban belegondolva nem akarok elmenni.

hogyan bújhatnák ki alóla? milyen kifogást találjak ki? ötletek?

2011. dec. 31. 10:15
 1/6 anonim válasza:
igen az van,boldog névnapot
2011. dec. 31. 10:25
 2/6 anonim válasza:
Ennyire nem vagy kreatív? Felhívod, hogy összeettél a napokban minden vackot és hasmenésed van, ebbe nem fog belekötni...
2011. dec. 31. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:
igen csak az a baj h tegnap hívott el
2011. dec. 31. 10:28
 4/6 eszter_d válasza:
Vagy legyél őszinte, és mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, de fáradtnak, nyűgösnek érzed magad, és nem tudnál valami jó társaság lenni ilyen állapotban, vagy jöhet a jól bevált " azt hiszem elkaptam valami vírust". Láz, hányás, hasmenés, szédülés... ezek mind olyan tünetek, amik egyik pillanatról a másikra jelentkezhetnek...
2011. dec. 31. 10:37
 5/6 anonim válasza:
betegség. meg 80 xor kérj érte bocsánatot.
2011. dec. 31. 11:35
 6/6 tetris ***** válasza:
100%
Hívd fel, és mondd neki azt, hogy éppen most indulsz el hozzá, csak még le kell púderezned magad, mivel tele vagy furcsa kelésekkel, amik kissé nedvedzenek és viszketnek. Már alig várod, hogy találkozzatok.
2011. dec. 31. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!