Mi a különbség a tüzijáték és a petárda között?
Figyelt kérdés
A petárdát büntetik, csak nem tudom pontosan mi minôsül annak :D2011. dec. 30. 00:12
1/7 anonim válasza:
"A petárda látványhatással alig rendelkező, elsődleges hanghatást keltő pirotechnikai termék."
"Az elsődleges hanghatást keltő pirotechnikai terméket (petárda) magánszemély nem vásárolhat, nem birtokolhat, nem használhat fel, azaz a petárdák teljes körű tilalma van érvényben, amely tart az év végi ünnepek alatt is."
(2009-es, de gondolom a lényeg nem változott azóta.)
2/7 anonim válasza:
A petárda egy kis rudacska, ami robban, nagy hangot add, kezet amputál, megsüketít. Fényhatása nincs.
3/7 anonim válasza:
tüzijáték: boton rakéta, ami repül
petárda: durranós rudacska
4/7 anonim válasza:
Tüzijáték: képi és hanghatás HD minőségben.
Petárda: hang van, kép nincs!
:D
5/7 anonim válasza:
Petárdát a kis beszívott és részeg senkik használnak akiknek nincs pénz jobbra. Fel is nyomtam már párat a rendőröknél szerencsétlenek nem tudják ki volt az aki feljelentette őket X D
6/7 A kérdező kommentje:
Hatalmasok vagytok! Kösz :D
2011. dec. 30. 14:19
7/7 anonim válasza:
5 ös én fáklyás villanó titános petárdát vettem de mégsem voltam részeg és telt többre mivel azt akkor dobáltuk amikor valaki ment h a kövi telepet gyújtsa.Amolyan kiegészítő cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!