Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit csináljak szilveszterkor?...

Mit csináljak szilveszterkor? 13/l

Figyelt kérdés

Eddig minden évben jöttek le Pestről unokatesóim és velük voltak (anyumékat bálba vagy akárhova alig lehet elvonszolni), idén nem tudnak.

Nem akarok kockulni egész éjjel.. :(

Lesz egy bál de egyedül nem akarok elmenni.. :/

Ötlet?

2011. dec. 29. 18:46
1 2
 1/12 anonim válasza:

Én egyszer betegség miatt otthon újéveztem a szüleimmel és hidd el, nem is olyan rossz! Anyuval sütögettünk illetve amit megengedett az egészségem azt csináltam. (malacformású pogácsát szaggattam) és segítettem a menü összedobásában is. A vacsit a nappaliban fogyasztottuk el és a tv-t néztük. Nagyon jó műsorok mentek, az egyik adón egy operett ment, amit nagyon szerettünk és nagyon élveztük. Éjfélkor koccintottunk és beszélgettünk.

Előtte én is rosszul éreztem magam, de nekem választásom sem volt, mivel az egészségem nem engedte meg a kemény bulizást, feküdnöm kellett. Nem biztos, hogy olyan rossz lesz, ha egyedül leszel az "ősökkel". Jó alkalom, hogy összekovácsolódjon picit a család.

2011. dec. 29. 19:00
 2/12 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy anyuék tv-t néznek meg alszanak :D.

Mert nincs pihenő még ünnepnapokon se (állataink vannak)

2011. dec. 29. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
kérd meg egy barátnődet hgoy menjen el hozzátok, vagy te hozzá. és akkor megnéztek valamilyen filmet, társasoztok, stb. ilyenek:D házi-disco..:D akár többen is lehettek nálatok ha anyudék megengednék. legalábbis én is ezt csináltam 14éves koromban:)
2011. dec. 29. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Itthon leszek rokonokkal, barátokkal!

13/L

2011. dec. 29. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
20:35-ÖS VAGYOK! Bocsi azt hittem azt kérdezed, hogy mit fogunk csinálni szilveszterkor!
2011. dec. 29. 21:06
 6/12 anonim válasza:
Házibuliba nem akartok jönni?
2011. dec. 30. 00:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: hol merre? :D
2011. dec. 30. 00:21
 8/12 anonim válasza:
aludj:DD
2011. dec. 30. 17:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Perszee biztos nem alszok.. nem vagyok én 80 éves xD

azt beszéltük egy b.nőmel hogy webcamozunk egész éjjel

2011. dec. 30. 18:12
 10/12 anonim válasza:
00:10-es vagyok,nyugat-Magyarország,olcsó a jegy,majd reggel hazaesel!
2011. dec. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!