Csak én nem akarok így szilveszterezni?
Inkább alszom át az egészet.
Páromnak a haveri társasága rendez bulit. Mondta barátom,hogy menjek vele én is, de nem akarok. Nem ismerek senkit kivéve 2 srácot. A többiek nekem vad idegenek. Senkivel nem tudnék 2 szót sem váltani és nem is tudnám magam jól érezni,hisz mindenki totál részeg lenne...
Komolyan én vagyok csak ennyire idióta?
Én sem szeretem a vad bulikat. :D Már ketten vagyunk.
Beszéld meg a pároddal, ha nem szeretnéd... Biztosan megértené.
totálisan egyet értek!
Én hasonló okokból fogok már harmadjára durmolni szilveszterkor :$
(20/l)
Barátnőm 1 van, de ő a pasijával lesz együtt.
Párom mondta,hogy akkor legyünk együtt szilveszterkor itthon, de mikor mondam neki ezt, azt mondta,hogy ő menni fog a haverokkal... Szóval pofára vágódtam rendesen.
Hát akkor gondold át, hogy hogyan szeretnél, és mondd meg a párodnak. Persze csak jövőre, ezért már nem érdemes összeveszni idén.
Részünkről átalusszuk. Esetleg megnézzük a szomszédok tüzijátékait, és elhitetem magammal, hogy tetszik.
Egyébként addig lesz izgalmas ember a párod, amíg bulizik a haverokkal. Mikor majd otthon horkol veled, na akkor már rohadt unalmas lesz.
Én már unalmas vagyok. Nekem így is jó XD.
Én még csak hallgatni se tudnám amit beszélnek, mert már 8kor részegek alapból nem bírom az ittas embereket... Elég volt apám...
Én mondtam neki,hogy jól van akkor elmegyek, de ne legyen az,hogy elcseszem az ő szilveszterét is azzal,h egy széken ülök és ennyi...
A fokozatok ezek lesznek:
-Te elmégy vele a buliba. +1év
-Te nem mégy vele a buliba, rohadtul összevesztek, ő elmegy, de felhív béküni. +1év
-Kicsit összevesztek, otthonmarad és duzzog. +1 év
-Beszéltek róla, otthonmaradtok, nem vesztek össze, de ő még sóvárog. +1 év
-Próbálja otthon megszervezni, sütés, főzés, nasi. +1év
-Nem kerül szóba, egy üveg sörrel a kezében nézi, hogy alszol. +1év
-Ő is alszik, csak egymás fingására ébredtek fel egy-egy röpke pillanatra XXXXXXXXXXXXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!