Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogyan vegyek pezsgőt a...

Hogyan vegyek pezsgőt a buliba? L/15

Figyelt kérdés
Megvagyok hívva a barátom szilveszteri bulijába, beugróként kell vinni kaját, piát meg valami üdítőt. Én már mondtam a barátomnak hogy, hogy vigyek piát!? Mivel én nem iszok, apukám meg eleve ideges lesz bármilyen felesleges pénzköltéskor. Csak mondta hogy egy pezsgőt próbáljak már vinni. Hogyan oldjam meg?? Hogyan vegyek pezsgőt??
2011. dec. 28. 13:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség hogy nem adnak ki 15 évesnek piát, még a tesco.ban is kiadják, pl a fiatalabb kasszások tuti. Emellett sok kisboltban is kiadják. Mielőtt bárk iugatna h tescoba nem adnak, előre szólok h tapasztaltból írtam (nekem tavaly egy ilyen 30-40 körüli nő adta ki)! Amúgy bemész egy kisboltba és veszel, no para.
2011. dec. 28. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért röhögnének ki Kölyökpezsgővel? Egyrészt 15 éveseknek nem kellene semmilyen alkoholt inni, másrészt nem szégyellem, de 31 évesen én is Kölyökpezsgőt iszom.
2011. dec. 28. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha kiröhögnek a kölyökpezsgővel, akkor az az értelmi színvonalukat tükrözi! Szerintem, ne menj el a buliba! A végén még jól beb@szol te is! Vagy épp ez lenne a cél?
2011. dec. 28. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén...én meg vagyok döbbenve sokszor, hova fajul ez a világ...s körbe nézek s azon gondolkodom, hogy csak az én családom "normális"? Érdekes a párom 15 éves húgának eszében sincs piálni...

Nekem 18 előtt nem lehetett piálni, este 9 ig voltam elengedve otthonról...

Apukádnak igaza van. Én helyből nem engednélek 15 évesen olyan helyre ahol pia a beugró. Jópofa a barátod is...:-S

mi 22-23 éves egyetemistákkal fogunk bulizni, a pároméknál leszünk. Megmondtam mindenkinek, akit meghívtunk, hogy ha inni akarnak jönni, akkor ez nem az a film. Ha valaki bepiál, mehet ki a házból....Nem arról van szó, hogy nem lehet inni, de mértékkel. Örvendek, hogy a barátaim is így gondolják.

Hidd el 15 évesen nem gáz a kölyökpezsgő...

Nagyobb gáz 15 évesen részeg lenni...

21-L

2011. dec. 28. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Én akárhova mentem be 16 évesen italt venni mindenhol kiadták, legyen az kisbolt vagy hipermarket. Szerintem eszükbe se jutott, hogy nem vagyok 18, mindig idősebbnél néztem ki a koromnál. Ennek a szüleim is örültek, mert pl. mikor kerti partit tartottak akkor el tudtak küldeni a boltba, hogy hozzak már pár sört, mert elfogyott otthon. Meg ők dohányoznak, és sokszor vettem már meg nekik a cigit is. Szóval ha van a közeletekben olyan kisbolt ahol az eladó nem ismer és nem szalad egyből anyukádhoz, hogy jujj a kislány pezsgőt vett, akkor ott szerintem 100% hogy meg tudod venni. 7-800 forintod meg gondolom van zsebpénzből vagy félretett pénzből. Annyiból tudsz venni egy üveggel. 18/L
2011. dec. 28. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha én lennék az eladó, biztos, hogy nem adnék egy 15 évesnek piát.

Na, de tényleg kérj meg egy ismerőst, aki elmúlt 18, hogy vegyen neked.

2011. dec. 28. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!