Hol tölhetné egy magamfajtam magányos, megtört férfi (25) a Szilvesztert ha nincs senkije, ha nincs múltja, jelene, jövője?
Nincs senki, nincs múlt viszont a jelen az van, csak jelen kell lenni benne. Résen kell álni. És neked, múlt nélkül, barátok nélkül épp kedvez a szerencse, hogy a jeleneddel megalapozd a jövődet. Sokan szeretnének szabadulni a múlt fogságábol, de nem lehet nekik vagy túl gyengék hozzá. Neked minden perc áldás, lehetőség. Légy jelen! :)
Én csak ajánlani tudom az elsők közt válaszolt 22 éves lányt. Hívd el egy szilveszteri partyra. Rengeteg jó hely van, kávézók, clubok ahol rendeznek nyilvános, nemzártkörű szilveszteri bulikat és még nem is kerűl sokba.
Sok sikert kívánok a jövőalapozáshoz. Minden jót az újévben! :)
Köszi. Már beszéltünk, és ő az ország egyik végében lakik, én a másikban :) :(
22/L
akkor találkozhattok akár féluton is:)
de 25 évesen semmi nincs veszve
vagy elindulsz az utcán 31én délbe, s csak mész, valakivel biztos találkozol aznap aki megkérdezi nem e tartasz vele
főleg ha van nálad pezsgő
egy tál sütemény
egy kis sülthús
Jóember!
pont olyan emberek fognak körülvenni mint amilyen Te vagy!
nem a másban kell keresni a változást, hanem magadban..
előszór is kelj fel vidáman, és "nézd az élet napos oldalát!"
Szia
Ugyan ez a helyzet velem is. 25 éves vagyok és egyedül töltöm a szilvesztert. Ilyen már 7 éve nem fordult velem elő. Úgy érzem egyedül maradtam senkinek nem hiányzok. Sehova nem hívtak.Megpróbálom túlélni ezt a napot is és reménykedek hogy talán 2012. jobban alakul... Soha ne add fel. Lehet benézek este a belvárosba hátha összefutok egy ismerőssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!